reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Witam!!!

Mlodak kciuki za wyniki&&&&&&&&&&&&

Carla powodzenia na wizycie&&&&&&&&&&&&&&

Sicil straszą cię pewnie tak samo niepotrzebnie jak Asię ;) może i powolutku, ale jest poprawa, a to najważniejsze, a wagą się nie przejmuj, ja się urodziłam przenoszona 2500g :)

jeśli chodzi o te sterydy to czytałam na mamazone, że je podają nie na rozwój płucek, bo te w tych tyg już są, ale na przyspieszenie przyrostu pęcherzyków płucnych, bo je dzieciaczki zaczynają produkować później, to było dokładniej w kalendarzu ciąży, jak odszukam to ci prześlę linka

Aga witam w Polonii:-)

moj pies jak połknął piłeczke kauczukowa to pomogło ;)))
hahah ale ja nic nie połknęłam ;-)

a snu to aż zazdroszczę... tak się nie mogę doczekać tego mojego wiercipiętka jakbym go już wcześniej miała, a teraz tęskniła...
nawet nie zdawałam sobie sprawy jak można się w swoim dzieciaczku zakochać zanim się jeszcze urodzi:happy2:

reklama
Agaundpestka witamy serdecznie w ojczyźnie ;-) i życzymy samych pogodnych dni ( mowa o pogodzie ducha) abyś się coraz częściej do samej siebie uśmiechala

Sicilpol- glowa do gory z malym Julciem na pewno bedzie wszystko dobrze, najwazniejsze, ze dobrze sie rozwija a urosnac zdazy :tak:
Posiedz z nami troszke na forum a od razu poprawi Ci sie humorek u nas ostatnio bardzo pikantne tematy :-D
Alijenka- remont, remontem ale jak juz skaczycie to bedziecie dumni i z domu nie bedzie Wam sie chcialo wychodzic tylko siedziec w tym swoim gniazdku :tak:
Carla- nie trzes portkami tylko sie ciesz ze Matyldke zobaczysz :tak: Napewno wszystko bedzie dobrze :-)

Ja zmykam na basen, P poszedl na zakupy, korcze juz chyba od miesiaca nie chodze z nim na zakupy tylko robie liste i tyle :-( Teraz jego tempo jest dla mnie za szybkie, bo ja to jak babcia sie czlapie :-( A on sie spieszy na trening a ja bym go tylko spowolniala. No coz ale przynajmniej sie chlopak wyrobil i juz nie wydzwania za kazdym razem :-D

Dzieki dziewczyny :)
Buziak a czy ty wiesz jak te zastrzyki na plucka dzialaja???
Plucka zaczynaja sie rozwijac ale na to tez potrzeba czasu tak???
Ja mialam dwie dawki pndz/wt i wlasnie nie pytalam sie jak bardzo to przyspiesza i na czym wlasciwie polega

Wczoraj smiac mi sie chcialo jak gin ogladala malego ze wszystkich stron a ten sobie luzacko palucha do buzi wsadzil hihi
Wazne ze on jest spokojny, bo mamusua niestety tak see sie trzyma

ja sterydy z Alą dostałam w 32tc i pielegniarki mówiły że jak po dobie bym urodziła to już płucka dadzą radę alę donosiłam dłużej i było ok;-)

sisil, asiia - moze poprawi Wam troche humor i ocene sytuacji, informacja ze ja rodziłam w 30 tyg ciazy - dokładnie zaczynałam 31 dla lekarzy rozpoczynłam 30!!!
Dzieci wazyły 910g i 1110g a wiecie il punktow dostały?????
Jak jeden mąż jeden i drugi 8,9,9,9 !!!!
Wiec uszy do gory!!!!

kurde dzielnych masz chłopaków i w 30tc że tacy silni! u mnie Ala w 37 dostała 9, 10... :-p

snoopy - daaaaaaaaawno Cie tu nie było :baffled:

A w jakiej formie dostałyscie te sterydy??

sunshine - mój mąż zawsze sie spieszy w sklepach z ciuhami, normalnie zawsze mu wtedy cos wypada :wściekła/y:

I co gdzie rozwiazanie konkursu na ten obrazek???? :-)

Witam i ja:-)

sicilpol super, ze sie odezwałaś:tak: Nic sie nie martw, wszystkie tutaj trzymamy kciuki i bedzie dobrze, musi być;-) Julcio da rade, zeby mamusia tylko jeszcze dała radę, glowa do góry:tak::-)

Sunshine ja mojemu tez glownie robie liste:zawstydzona/y: dawno już z Nim nie bylam na zakupach:no: jezdzi z Mlodym (Kuba uwielbia) albo sam jak wraca z pracy rano to robi:tak:

Jeju w ogole nie mogłam spać w nocy, nie wiem czemu.
Budzilam sie co pol godziny doslownie i kolejne pol lezalam:tak:
i tak na zmianę:wściekła/y: aż sie wkurzylam zeszlam na dół i pierwsze kroki do lodówki:zawstydzona/y::szok: jak nigdy. Ale tylko jedna kanapeczka:-D

reklama
Nadal Matylda :) I ma się dobrze...oczywiście, tak jak podejrzewałam, lekarz opieprzył mnie za te 4 kg w miesiąc :/ Powiedział, że mam żreć mniej!!! Mogę tyć 2 kg w miesiącu...dammmmmm...grunt, że z małą ok wszystko...waży 1350 g...w porównaniu do Waszych chłopaków to mało...ale dobrze waży, więc ufffff :) dzięki za kciukasy :*

Do góry