reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Wrocilam z basenu i padam... ide zrobic kawusie i ciacho :sorry2:
Prosze a to co? zmiana w regulaminie? teraz zamiast na jezyka bedziemy siadac na kuta.a? to dopiero sie zacznie i dziewczyny beda mialy roboty po pachy :-D:-D:-D

No to teraz już żadna nie będzie przestrzegała regulaminu.

Uprzejmie ogłaszam, że jeden pokój mam pomalowany, teraz tylko go posprzątać , przenieść meble i można zaczynać pokój maleństwa.

dorota przytulam... wrzuć na luz i nie przejmuj się bałaganem, poza tym ile zdążysz zrobić to tyle zrobisz, przecież nikt do ciężarówki nie będzie miał pretensji, że się spóźnia z robotą;-)

blond dobre, przeczytałam początek i stwierdzam, że koniecznie muszę resztę przeczytać, ale to już jutro, bo dzisiaj nie dam rady tego ogarnąć

ostatnio sama tu radziłam, co na zaparcia, a sama mimo, że wcinam kiwi i jabłka i kefir z otrębami, to dwójeczki nie widziałam już 3 dni:no: brzuch mam dzisiaj ciężki jakbym w środku kamienie miała, nawet cała paczka daktyli nie pomogła:no:
jutro idę po siemie lniane
a m się śmieje, żebym sobie szklankę oleju wypiła:baffled:

spróbuj parafine.... nie szkodzi - tylko za duzo nie wolno bo za przeproszeniem mozesz nie zdązyc do ceramiki :)

mlodak na pewnoe dojdziesz do siebie :tak:

polaa dobrze, że u Kuby poprawa. Szkoda, że ciebie 8 dopadła :baffled:

blond dla was dużo zdrówka!

asiaa oby tak dalej :-). Trzymam kciuki!

muńka no to czekamy na relację ;-)

Rozliczałyście już PITy? Ja w tym roku będę robiła to sama i boję się, że coś pochrzanię.
Znacie jakieś dobre strony z wyjaśnieniami co gdzie wpisać oraz, żeby można było pobrać druk?

e-deklaracje.pl

A poza tym myslalam ze już z cukrem ok, rano 89 ucieszłam się. a po sniadaniu 165. K...w co jest i skąd?????? Zjadlam te same płatki co na kolacje :(

Kupiłam dzis wózek... bede w sroede/ czwartek moze go miała.

Ale u nas wieje. Wieje i leje równoczesnie. Byłam rano na rynku po miesko i trafilam akurat na przerwe miedzy ulewami. Dzis juz nigdzie nie ide. Lenie sie.

Hehe a nowa kara mi sie podoba :) Chyba napisze post pod postem :p

paulina maria - o kuuurcze!! pisz koniecznie co to i dlaczego!! Trzymamy kciuki, zeby to byla jakas zwykła niegrona infekcja i zebyscie szybcitko wrocili do domu!!!! Pozdrawiamy moooocno!!

no na jeza takiej kolejki nie było;-):-) prrrrrrrr szalone!! pomału!

hejka

My dziś mieliśmy średnio fajną nockę. Obudziłam się o 3-ciej, wstałam, żeby sprawdzić czy Alinka jest przykryta, a dziecko rozpalone. Szybciutko termometr - 39.3 szok!! Nurofen podałam, po godzinie spadło do 38.5, a po drugiej juz było OK. Tak, że do 5-tej miałam czuwanie.
Rano o 9-tej też miała 38.5, więc bez zastanawiania szybko do przychodni, póki dyżur jest, żeby w nocy gdzieś po szpitalach nie jeździć.
No i niestety antybiotyk... ok. 14-tej znowu było 39.3, teraz jest dobrze, ale zobaczymy jak długo.
Od czasu jak chodzi do przedszkola, to przebieg infekcji przebiega u niej bardzo gwałtownie, mam nadzieję, że zaraz juz się skończą te wirusiska.

reklama
Paulina trzymam kciuki za Ciebie! wracaj szybciutko do zdrowia!!!

ja wlaśnie zostałam nianią, bo sąsiedzi z drugim synkiem pojechali do lekarza
Filip cały czas gada, a ja rozumiem mniej jak połowę, ale nadrabiam uśmiechem:-D

Do góry