reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wrzesień 2012 ;)

Pogoda straszna
my nigdzie nie wychodzimy
zabieramy się za tapetowanie przedpokoju

wczoraj byłam pozałatwiać parę rzeczy, a potem na zakupy i dziś mam dość ;)

po obiadku odpoczywamy sobie

pozdrowionka i papatki

reklama
:elvis: probowalam zalozyc zamkniety watek, ale nie widze takiej opcji, moze zamkniety watek moze tylko moderator ? Dziewczyny, moze ktoras z was wie jak to zrobic?

WITAM SOBOTNIO:-)ja dzis dyryguje z łozka wszystkim i wszystkimi .Brzusio pobolewa ,wystraszyłam sie bo rano plamiłam troszke( tak lekko brazowo) :szok: teraz cisza ale stracha mam leze i nic kompletnie nie robie poza siedzeniem w necie (laptopa do łozka wziełam)
Miłej soboty:-)

Joasia czy my mieszkamy w tym samym wojewodztwie ?:p hehe u mnie zerooo słońca, leje jak nie deszcz to snieg a nawet grad i zimnooo megaa.

Fasolinka odpoczywaj i faktycznie dzis duzo sobie polez:* dzidzi tez to dobrze zrobi :)

pada śnieg :wściekła/y: ładna mi wiosna nie ma co :no:
poranny spacer z psiurem za mną, ale co z popłudniowym skoro strach z domu wyjść :no:
w dodatku TZ pojechał do swoich rodziców na Śląsk a ja zostałam sama z naszym zoo (pies i królik)
generalnie jestem przyzwyczajona do tego rodzaju "samotności" bo TZ pracuje na kontraktach za granicą :-(
aż cud,że udało nam się baby strzelić :-D
mam lenia dlatego ugotowałam tylko rosół, wszamałam 2 talerze i nadal jestem głodna buuuuuuuuu, ale to małe nienażarte ;-)
miłej soboty brzuchatki

stokrocia, to ciekawie macie. A mnie wzielo na kanapeczke z jajeczkiem, majonezikiem i szczypioreczkiem, troche soli, troche pieprzu i voila :D oczywiscie moj gdzies wybyl wiec zalegam z kotem przed tv... fajny weekend :/

nawet nie piszcie o jedzeniu... dostalam dzis głoda na jogurt..... i wciagnelam duza jogobelle wisniowa(pol litra), po czym myslalam ze ją zwroce...no ale chec na jogurt sie zaspokoila;]

Ja też tak dziś chodzę i ciągle mnie ssie w żołądku, ale już nie wiem co tu zjeść. Wciągnęłam już kanapkę z serem, kawałek arbuza, kawałek kiełbaski i paluszki z czekoladą. Oczywiście w pewnych odstępach czasowych. I jeszcze bym coś zjadła, tylko co, hm?:sorry2:

reklama
WITAM SOBOTNIO:-)ja dzis dyryguje z łozka wszystkim i wszystkimi .Brzusio pobolewa ,wystraszyłam sie bo rano plamiłam troszke( tak lekko brazowo) :szok: teraz cisza ale stracha mam leze i nic kompletnie nie robie poza siedzeniem w necie (laptopa do łozka wziełam)
Miłej soboty:-)

Ja niestety od wczoraj popołudnia tez ciągle mam taki brunatny śluz i troche się boje ale nie bardzo moge się polozyc bo jestem sama z corcia a mąż wraca jutro wieczorem. Po szpitalu cały czas kazali mi brac luteine ale jutro juz mi sie kończy i nie mam nowej recepty:-(

Do góry