Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny jak tam sytuacja z waszą wagą wygląda? bo ja mam cały czas 5 kg na plusie , od 25/26 tygodnia ( ostatnia wizyta u ginekologa ) nic nie przybrałam na wadze ( właśnie przed chwilą się zwarzylam ) . I tak się zastanawiam ile jeszcze przytyję.. ;p . W pierwszej ciąży na tym etapie miałam już dobre 14 na plusie.

a jaką miałas wagę wyjściową?Kamila ja jestem +10 kg, na wadze stoję, ale to przez cukier i dietę cukrzycową, inaczej już bym pewno miała ze 20 na+![]()

a jaką miałas wagę wyjściową?
- teraz waga 81
...Dziewczyny, wlasnie nam powiedziano ze to kwestia tygodnia..
Zaczynam sie niestety juz oswajac z Ta mysla i oczekuje tego dnia i by potem bylo juz tylko lepiej z malym
Najwazniejsze ze pecherzyki sie pewnie juz wytworzyly i nie bedzie mial problemu z pluckami
Zaza dzieki za linka, gin nam wlasnie wyjasnil o co biega w tych hormonach
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Ha a jutro mam urodziny trzydzieste (aż wstyt się przyznać) szóste szok![]()
witajcie.
wpadlam zeby napisac ,ze prawdopodobnie jutro sie rozpakujemy:-(
wczoraj ktg pokazalo spadek tetna u maluszka ,i dzis wieczorkiem sie to powtorzylo:-( z rana zrobia usg ,i jesli okaze sie ze jest choc minimalne zagrozenie dla dzidzi, to idziemy sie rozwiazywac
mam zakaz jedzenia i picia do rana.
strasznie sie martwie, niewiem co mnie czeka,bardzooo bardzooo boje sie o dzieciaczki..
![]()