Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No nic, jak trzeba to trzeba...
Tak bym już potańczyła, że hej!usiadlamsnoopy a co takiego robiłaś że łóżko zarwałas?![]()

ale wczesniej skrzypialo jak M swoje szanowne 4l sadzal
dziwne ze się zarwalo bo ja nadal mniej od męża waże:-) ale cieszę się że pierdzielnelo dzis a nie jak nam się moja rodzinka zwali
bo niedziele do 14 to my na naszym łóżku w sypialni u mnie spedzamy przed TV
a potem mam posciel do prania, ale przywyklam już, ze nas duzo (4 a za niecale 2 mies 5
)
ratunku mój pies ma kleszcza
sytuacja opanowana przyjedzie znajomy i go wyciągnie,w życiu kleszcza nie widziałam fuj
dawaj do mnie, mam wprawę w usuwaniu;-)

ja już wszystko do torby mam, ale muszę wyprać koszule, ciuszki małego, tetry itp potem będę pakować
właśnie dzisiaj dostałam przesyłkę od rajrodzica i jestem zadowolona, przesyłka była w kartonie ( a nie w worku jak pisali w komentarzach), a zamawiałam w lany poniedziałek, więc długo to też nie trwało, nic nie pomylili, a zamówienie za ponad dwie stówy, a same drobiazgi, więc trochę tego byłotakże polecam
mlodak i nie wiem ktora tam jeszcze narzekała na skurcze w łydkach i że magnez nie pomaga
wyczytałam dzisiaj, ze skurcze mogą występować również przy niedoborach wapnia
sytuacja opanowana przyjedzie znajomy i go wyciągnie,w życiu kleszcza nie widziałam fuj