Witam :-) Wszystkie w dwupakach, sloneczko swieci, czyli dzien sie dobrze zaczal
Mysiochomis - mi tez sie zdarza krew na papierze ale to sie da latwo zidentyfikowac. Po pierwsze pojawia sie tylko przy "grubszej" sprawie (nigdy przy siusiu), po drugie zawsze przy tym cos tam (nawet lekko) pobolewa lub swedzi. Po trzecie trzeba sie bacznie przygladac - swiezym kawalkiem papieru przytknac w okreslonym miejscu, sprawdzic skad sie to wzielo. No i po czwarte jak jest tylko na papierze a nie w muszli to to tez przemawia za odbytem.
Ollena - ja tez jestem przeciwna militarnym zabawkom. Juz czuje "wojne" ze swoim, bo cos mowil o czolgu

"To nic nie znaczy" wciska mi. Nie dam sie przekonac

Rycerski miecz czy indianski luk jeszcze o.k. ale czolgom i karabinom mowie nie
Carmella - dobrze, ze jestes. Mam nadzieje, ze Pamka na przekor lekarzom zostanie jeszcze tydzien dluzej, zawsze to troche pewniej

Mnie sie nic nie stalo, kiedy mnie odlaczyli od magnezu, bo magnez mi guzik dawal, wiec u Ciebie tez na dwoje babka wrozyla :-) Ale Ty to sie zahartujesz w tych bolach i skurczach, ze porod Ci nie bedzie straszny
Dziecie mojej kolezanki spalo jak zaczarowane nawet na festynie z orkiestra deta na zywo a mialo wtedy niecale 2msc. Ja mysle, ze w ciagu pierwszego kwartalu i tak jest sie na tyle zmeczonym ze sie unika nadmiaru halasu instynktownie ale w paranoje popadac sie tez nie powinno. Dziecko chowane jak w puchu dopiero moze sie zrobic przewrazliwione i lekliwe w zetknieciu z realnym swiatem
agasim - moj wredny malzonek nie pozwala mi zdjac obraczki, bo wtedy sam straszy, ze i on zdejmie

Kazda kobieta w ciazy przechodzi faze szybkiego tycia - jedna w II, druga w III trymestrze a jeszcze inna tuz przed rozwiazaniem. I jedzenie o dziwo nie ma na to wplywu ;-)