reklama
Carmella
Mama Marcela :)
a jak mam co chwilę żółte plamy na wkładce? o konsystencji wody, nie śluzu? ... i to nie jest na pewno mocz bo wypływa to ze środka... czop to też nie jest bo wypada mi glutami...
czarnula83
Fanka BB :)
ja tez najbardziej boje sie odchodzacych wod jak bede akurat Xav zaprowadzac lub przyprowadzac z przedszkola. juz widze jak zrobi pyk i całe spodnie beda mokre i jak tu wrocic do domu heheh
Patina26
ja mam to samo ,no i schizy po kazdym wyjściu z WC CZy sikałam czy to wody heheh paranoja jakaśja tez najbardziej boje sie odchodzacych wod jak bede akurat Xav zaprowadzac lub przyprowadzac z przedszkola. juz widze jak zrobi pyk i całe spodnie beda mokre i jak tu wrocic do domu heheh
Carmella z ta babką goła mnie rozwaliłaś heheheh a to co ona naszykowana od razu do badania czy wietrzy ??? czy co ? bo niewiem czemu bez majtek heheheheheh
anik.
Mama Krzysia :)
Carmella - a może pokaż wkładkę położnej lub lekarzowi? W końcu jesteś w szpitalu, więc tam otrzymasz fachową pomoc 
Fiore - &&&& za Leo. Poprawi mu się na pewno

Fiore - &&&& za Leo. Poprawi mu się na pewno

Carmella
poczekam aż się zapełni bo narazie jest swieza... jeszcze przeczytalam cos takiego "Bez względu na to w jaki sposób wody odchodzą bardzo ważny jest ich kolor - prawidłowa zawartość pęcherza płodowego ma kolor przejrzysty, bezbarwny, białawy lub słomkowy." Pęknięcie pęcherza płodowego | Blog przedPORODEM - blog o ciąży i porodzie słomkowy :| no bo jak nie to to co innego? czekam aż znowu poleci i pokażę im.. pewnie papierkiem zbadają nie..
Wody powinny być przezroczyste, jak są zielonkawe lub brązowe to źle i trzeba migiem do szpitala, bo dziecko może być niedotlenione po oddaniu smółki, ale to się tyczy przeterminowanych.dziewczyny... jaki kolor mają wody płodowe? ...
Carmella
azula a odeszly Ci w domu czy poza domem? 
reklama
czarnula83
a ja chodze jak kaleka, tak mnie pipa boli wrr kurde tak w pierwszej ciazy nie mialam
Podziel się: