reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

reklama
a jak mam co chwilę żółte plamy na wkładce? o konsystencji wody, nie śluzu? ... i to nie jest na pewno mocz bo wypływa to ze środka... czop to też nie jest bo wypada mi glutami...

ja tez najbardziej boje sie odchodzacych wod jak bede akurat Xav zaprowadzac lub przyprowadzac z przedszkola. juz widze jak zrobi pyk i całe spodnie beda mokre i jak tu wrocic do domu heheh

ja tez najbardziej boje sie odchodzacych wod jak bede akurat Xav zaprowadzac lub przyprowadzac z przedszkola. juz widze jak zrobi pyk i całe spodnie beda mokre i jak tu wrocic do domu heheh
ja mam to samo ,no i schizy po kazdym wyjściu z WC CZy sikałam czy to wody heheh paranoja jakaś

Carmella z ta babką goła mnie rozwaliłaś heheheh a to co ona naszykowana od razu do badania czy wietrzy ??? czy co ? bo niewiem czemu bez majtek heheheheheh

poczekam aż się zapełni bo narazie jest swieza... jeszcze przeczytalam cos takiego "Bez względu na to w jaki sposób wody odchodzą bardzo ważny jest ich kolor - prawidłowa zawartość pęcherza płodowego ma kolor przejrzysty, bezbarwny, białawy lub słomkowy." Pęknięcie pęcherza płodowego | Blog przedPORODEM - blog o ciąży i porodzie słomkowy :| no bo jak nie to to co innego? czekam aż znowu poleci i pokażę im.. pewnie papierkiem zbadają nie..

reklama
Do góry