Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
lezy kolo mnie babka wkoszuli bez gaci i co chwile gola dupa swieci :| wystawia gola dupe doslownie bez krepowania sie nawet przy odwiedzajacych :|

nie powiem masz tam ciekawie....albo powinnam napisac masz tam ciekawe widoki 

kurde inaczej po porodzie gdzie juz ci wszystko jedno i to jeszcze moge zrozumiec ze wtedy kobieta sie nie przejmuje ale tak...

dziwne uczucie
ale to chyba miednica tak reaguje.

co do pistoletu.. też jestem przeciwna, ale nad wszystkimi nie zapanuję. zabronię kupować dziecku, ale i tak ktoś się znajdzie, kto złamie zakaz i to tak perfidnie - najpierw da dziecku, a później albo ja wyrwę prezent Maluchowi, albo pozwolę. w ogóle to mamy ciężko w delikatnych kwestiach - np dziadek zabija przy bartku króliki i pokazuje mu jak się je obdziera ze skóry, bo "przecież się nie boi", tak, ale później przeżywa. regularnie się awanturuję, ale wiadomo ile mogę. moja teściowa np. uświadomiła mnie ostatnio, że kupuje Bartiemu na dzień dziecka auto z akumulatorem (takie, w którym dziecko siedzi), i że kupi nawet jak się będziemy drzeć. jak dla mnie to niepotrzebna, duża i droga zabawka, a wymówka teściowej? "wszystkie dzieci mają".![]()