Atali super czapucha :-)
ostatnio ws klepie widziałam zestaw dla dzieci dla początkujących z szydełkiem aż miałam ochotę kupić :-)
wiecie co wymyśliłam ?? że jak dzieciaki będą miały swój pokoik to uszyje im literkowe imiona na ścianę :-)
Madzieńka tak i odpisałam ale najwidoczniej nie doleciało ... ale mnie irytują te niedochodzące PW....
Iwonka brawa za egzamin :-)
mirosia 36 tydzień to najwyższa pora na spakowanie torby ;-)
Anetka ale pyszny torcik :-) mniam :-) dobrze że sie uchowałaś przed wirusami!! :-)
Justynka współczuję @
matko jakoś taka osłabiona jestem, głowa zaczyna mnie coś ćmić .....
CHCE SŁOOOONEEEECZKA :-)
ostatnio ws klepie widziałam zestaw dla dzieci dla początkujących z szydełkiem aż miałam ochotę kupić :-)
wiecie co wymyśliłam ?? że jak dzieciaki będą miały swój pokoik to uszyje im literkowe imiona na ścianę :-)
Madzieńka tak i odpisałam ale najwidoczniej nie doleciało ... ale mnie irytują te niedochodzące PW....
Iwonka brawa za egzamin :-)
mirosia 36 tydzień to najwyższa pora na spakowanie torby ;-)
Anetka ale pyszny torcik :-) mniam :-) dobrze że sie uchowałaś przed wirusami!! :-)
Justynka współczuję @
matko jakoś taka osłabiona jestem, głowa zaczyna mnie coś ćmić .....
CHCE SŁOOOONEEEECZKA :-)
Ostatnia edycja:
bo co 10 min się budził. Nie dość, że Radek ma katarek i coś zaczął pokasływać to jeszcze 4 zęby na raz mu idą
i to dwie dolne jedynki i dwie dolne dwójki ,no i dokuczają mu. A teraz moje maluchy śpią, a ja gotuję zupkę krupniczek ale już słyszę Raduchę ,więc trza iść do niej. Może później uda mi się was poczytać.
współczuję @
życzę Ci tego samego ;-)
Mam nadzieję że nurofen pomoże. Ja już ponad rok nie mam więc już zapomniałam co to jest
Może macie jakieś sposoby na takie stłuczenia?Bo jakoś nie chce mi się jechać do szpitala a w Luxmedzie chciała mnie pani na poniedziałek zapisać... Kubuś dzisiaj w przedszkolu, dobrze że mam sis na miejscu to poszła po niego. Wikunia śpi więc nadrabiam zaległości na BB. Miłego popołudnia.:-)
żeby tą nogę odciążyć troszkę....