reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po raz pierwszy :)

a w czym wyjść z młodym ze szpitala? robią wg takie male spodenki czy sweterki? z reszta takiemu bąblowi kilkudniowemu musiałoby być strasznie niewygodnie w czymś takim.. samo body i pajac wystarczą?;/ czuje sie głupia jak but;P

LAMIAV!!

reklama
Necia na pewno nie zaszkodzą! To ze małego nie lubie w nie ubierać nie znaczy ze nie będę. mówiłaś ze to na starsze dziecko a zimą pajace są super ubrankiem. :tak:

Lece na chwilę do teścia!

sleepy może być body, pajac i na kombinezonik lub jakis grubszy dresik. czapusia i kocyk i powinno byc ok.
miq to super Lilianki to kochane dziewczynki :D tak samo jak każde inne dzieci ;p

Matko jakie dziecko :szok: Szok. Ja jako dorosła nie umiem się tak podciągnąć. Ale współczuję rodzicom, bo pewnie wszędzie muszą za nim biegać ;p

Ostatnia edycja:
Dzieki lam! Odpisałam już. A brzuchol wyjściowy:) Jak ty to kobieto zrobiłaś, że nie masz rozstępów? ja się super trzymałam do 9 miesiąca.. A teraz tak lecę, że aż przykro patrzeć..:/

ewika: dzięki ci:) tak myślałam o dokupieniu kombinezonu:tak:

widze ze o ubrankach mowa, ja mam 2 pary tych rampersów, i prawde mówiąc dopiero od was sie dowiedziałm ze to sie tak zwie :-)
kaftaników mam z 7 sztuk, body z krótkim rękawkiem z 3 i długim tez gdzieś tak, spochów mam z 6 par, ale rózne rozmiary i nie wiem które będą dobre.
Jak mała bedzie w domu to sprawdzę co mi sie najlepeij przydaje i dokupię.

slyp: sama jestem w szoku że nie mam na brzuchu ani jednego rozstepa, tym bardziej że mam ich dużo na posladkach i to sprzed ciązy, normalnie jakbym miała posladki w bliznach i byłam pewna ze na brzuchu tez mi sie zrobią tym bardziej ze ten mój jest wielki :-D,a smarowałm sie najpierw nivea soft, potem troche oliwką ale mi smierdziałą i juz do konca sie smaruje masłem z dxcosmetix

miq: widze ze przeraził cie rozmiar mojego brzuchala :-Dna ale gdzies te 25 kg musiało pójść hihihi

Ostatnia edycja:
reklama
Chyba jak przyjedzie mąż to go poproszę o zdjęcie mojego... Ja się smarowałam oliwką w żelu i szło cudnie do niedawana. A potem w ciągu dosłownie paru dni "popękałam" na bokach brzucha. Fakt, że trochę zaniedbywałam to miejsce podczas smarowania.. Teraz się już zaogniły i wyglądają tragicznie. Na ostatniej wizycie dostałam 4 takie malutkie próbki mustelli. Po pierwszym smarowaniu zauważyłam super efekty, a teraz już jakoś nie.. A tu jeszcze 2 tygodnie:szok: Zazdraszczam lam.. No ale nic. Jak syn będzie dzielny i wyskoczy zgodnie z założeniami mamy, to zainwestuje w kosmetyczkę i niech mi tam robi jakieś prądocuda czy inne falocuda...

Do góry