reklama

Starania po raz pierwszy :)

W kwestii ubrankowej: kocham pajace, kocham śpiochy, ale nie rozpinane w kroku i nienawidzę rajstop :) Więc każdy lubi co innego :)

To ja nie mam ani jednego rozstępa ciążowego, a przed miałam już na nogach i się bałam, że będą... A smarowałam się tylko jakimś balsamami

Iwasku, byle pomogło :)

reklama
Dzięki Sil :)Zrobimy wszystko by tak było:)

Fifciu nam pediatra nic nie powiedział.Ogólnie nie jestem z niego zadowolona. Dostaliśmy w wypisie ze szpitala że po 3 m-cu wizyta u neurologa i w przychodni wypisali nam skierowanie. Mamy prywatnie przyjmującą panią doktor która ma 4 specjalizacje i wizyta nie jest droga bo 50 zł a naprawdę świetna babka:)

slyp: no dawaj brzuchal, chwla sie swoją piłeczką ;-)

Iwasek:
życze aby Igorek szybko sie zrehabilitował, niech wam sie dobrze cwiczy, dobrze ze jestescie pod kontrola lekarza to bedzie dobrze

ewika, fifka: kurde wy już zdecydowane na nastepne dziecko, ja nie wiem czy sie odważe, a wam życze powodzenia i żeby wam sie udało w czsie jaki sobie zaplanowałyście

Kobiety pogodziłam się już z tym że moja córcia jest uparta jak osioł po mamie, tacie lub dziadku :-pi czekam na nią do soboty, bo nic innego mi nie zostaje zrobić:sorry2:, chociaz czytałam na necie ze połozne radza zeby wypić olej rycynowy bo to przyspiesza poród na który miną juz termin, ale ja kiedy,ś piłam ten olej na zaparcie i akos mnie po nim nie pogoniło wiec czekam cierpliwie i juz nie jęczę obiecuję :cool2:

ale mam zgagę, buuuuuu az nic mi sie nie chce
a dziekuję dziwczynki za wszystkie miłe słowa o moim brzuszku to podnosi moją samoocenę ;-) buzki wam za to

Ostatnia edycja:
Śliczny masz brzucho, a nie że samoocena :P puknij ją, bo zawodzi i już

A ja oprócz tego że nie chcę drugiego, to chciałabym w 2014 się starać, ale pewnie jak to z planami bywa nie damy rady. Bo drugie już na swoim

Lamiav brzuch prześliczny! :* i bez rozstępów :szok: dla mnie bOsko!

Iwasku trzymam &&&&&&&& za Igorka :* będzie dobrze.. JAk możesz to przypomnij mi w którym tyg urodziłaś i ile Iguś ważył? Bo tak zastanawiam się z tą cukrzycą

A mi ktg wyszło dobrze, ciśnienie spadło i czekam na wyniki jakiegoś posiewu. Tylko ten brzuch mnie ciągle boli :-( już z położna stwierdziłyśmy, że chyba to będzie rozciągająca się macica.. Wieczorem ma chyba chodzić mój lekarz prowadzący ciąże więc z nim pogadam.. Obym jutro wyszła bo zwariuję :-D

Aaa muszę pochwalić moją teściową .. stwierdziła, że chrzciny kupuję Michałowi wózek :szok: i my już z wyprawką do przodu także cieszę się

a ja jestem szczesliwa w koncu sie odwazylam i obcielam paznokietki Amelce ;-) i zyje nic dodatkowego jej nie obcielam ale za to jak skonczylam to sie obudzila... a nie spala od 15tej i przed 19 zasnela wiec spala tylko na obcieciu pazurkow moze zaraz ja jakos ululam dalej do spania ;-)uuuuu kupa poszla....koniec spNIA./...

natkusia to super ze kupi ;-)

iwasku trzymam kciuki BY RECHABILITACJA POMOGLA ;-)&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Atanku rozumiem CIę bo przechodziłam przez to samo. Strasznie się bałam obcinania pazurków:tak:Mały niestety nadal mimo obcinania potrafi się podrapać :szok:

Natka super że Wam kupią bo to duża pomoc. Nam rodzice P obiecali jak byłam w ciąży że dadzą pieniądze dla małego ... do tej pory siedzą cicho .
Kiedyś sobie wymyśliłam że jak będe miała dziecko to co miesiąc na oddzielne konto będe wpłacała 100 zł lub tyle ile będę w stanie. Mojemu szczęsciu pomysł sie spodobał i tak maluszek ma już 400 zł i będzie miał przelane becikowe. Nigdy nie wiadomo może się przydadzą a jak nie to niunio dostanie konto na 18 urodziny (jak będzie rozsądnym chłopcem) :-D

IWASKU POWIEM TAK tescie mieli kupic mi laktator nie kupili potem powiedzieli ze na chrzciny kupia wage nadal jej nie widzialam,... a do pierwszego wnuka kupili wozek za 1500zpl a amelce narazie jedna bluze i pluszaka...a dziadkowie moi rodzice pmpersy kupili i nianie dali i 100zl,,, a ci nic w prezencie chrzcinowym nawet glupiej kartki,..

reklama
eeh widać mamy podobnie Atanku. Siostrze mojego P dla dwóch córek ciągle teściowa kupowała a to ubranka a to zabawki bo mi opowiadała . Czasem mi przykro jak słucham tego ale ok.Wnuczki pierwsze ukochane bo przez nią wychowywane praktycznie do tej pory. Tylko w sumie po co mówić jak się nie wywiązuje później z tego?

My sobie poradzimy:) Może mają jakieś plany na później ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry