reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po raz pierwszy :)

no my damy rade ale wiesz my mieszkamy z nimi wiec mogli by cos pomoc wiadomo nie placimy aktualnie nic bo wiadomo ciezko by bylo choc niewiem czy maz nie daje bo nie wnikam ale ja niemam z czego...
ale moi rodzice jak widza ze nic nie daja to az mnie denerwuja bo mi wypominaja ze mam im to powiedziec ze to niejest mile itd.. ale ja nie jestem taka..

no jedynie co robi tesciowa sama sie wziela za to wiec jej zabawy nie zabieram jest to mile ale wcale nie musialaby prac ciuszkow i prasowac bo dalabym rade ale jak chce to niech robi a najbardziej mnie tekst tesciowej jak niunia miala tydzien i michal mi mowi ze babcia czuje sie nie potrzebna ze chce mi pomoc a ja mowie w czym cycka niema przewinac umiem to moje zajecie bedzie potrzebna jak bede musiala wyjsc i do pracy chodzic ... niewiem w czym miala by pomoc ...chce ja nosic niema mowy bo tego niechce jej uczyc .. bo ja niemam mega miesni rak...na szczescie zasyp[ia patrzac na karuzele i wkladajac jej smoczka do buzi choc trwa to godzinke ale nie jest uczona noszenia :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dokładnie,upominać się? Też tak nie potrafię ;-) Może za dumna jestem lub zwyczajnie wydaje mi się że dla chcącego to nie problem. Nie wie co kupic to daje kase lub pyta co jest potrzebne i już. Chyba że to moje podejście jest anormalne.

ale mi mile ze nie tylko ja tak mam ;-) ze masz podobnie wiadomo ze upominac sie nie bede wiec jedynie rozbawilo mnie tylko to zeby nie czuc sie gorsi widzieli ze moi rodzice co tydzien przyjezdzaja i cos przywoza i przywiezli pampersy to ci jak to zobaczyli to tez kupili i zeby nie byc gorsi to kupili 2 paczki wtedy jeszcze 1 wiec raptem 50zl wydali..i przyniesli i mowia gdzie polozyc...niewiem czego oczekiwali powiedzialam wiadomo dziekuje przyda sie ale wiesz bylo to smieszne ze po 2 dniach kupili bo widzieli...

Poprawią się Atanku ;) Ciesz się że mieli po kim papugować hihihi
Wiesz co niech kochają te nasze pociechy to będzie najlepsze :)

Zmykam kochana:) buziaki i miłej nocki :D

Ostatnia edycja:
CZesc Atan:) Widze ze pięknie sobie radzisz z małą i Amelka rośnie jak na drożdzach...:):)
A z tymi pazurkami to na pewno nie łatwo i ciesze się ze się udało :):)
A jak wczorajsza wizyta u gina?? było się czego bac??

ja tylko na chwilę, jestem juz po depilaci, troche nam to zajęło ale juz z głowy i nie było tak źle, trochę sie wstydziłam ale mąz mnie tak rozsmieszał że nie mogłam leżeć :tak:
slyp: coś mi źle poród wykrakałaś ;-)chociaz jeszcze pare godzin do północy wiec tam modły odprawiaj :-p

fifka: a tak mi się przypomniało ze wczoraj pytałaś mnie czy mała sie duzo rusza, a to też oznaka porodu? bo maoja wariuje jak nie wiem i czuje ze na pęcherz napiera,a cały brzuch mi faluje i tak od 19stej do 23 to jej ulubione godziny gdzien non stop szaleje

hehe lamia fajne wrażenie jak cie mąz goli co??? mój juz tez tak próbował i sam się palił do tego...hehe wariaci
a w ciązy to przynajmniej bedzie miał wymówkę...:):)

slog: no powiem ci że wrażenie jest i kupę smiechu mieliśmy z tego, a że on tez sie do tego zapalił to juz nie maiałm serca mu odmówić, zreszta sama nie dałbym rady, tak mussie spodobało ze mówi : moze otworzymy salon ja będe golił :-D

reklama
Do góry