Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
seksowny z ciebie hipcio heheheh, a tak serio to piekny brzuszek ,zgrabny i ja ani jednego rozstępa nie widze, troszkę mniejszy niż mój wiec jedz ładnie zebyś mnie dogoniła 

, a dzis mąz ma na 15sta do 19stej i jak wróci mam mnie zabrać na super ostra pizze, juz mi slinka leci, musze sie jakoś wystroić w końcu wychodze do ludzi w piątkowy wieczór
.
a brzusio śliczny smOk :*

Ale rozbawiłaś mnie tym stwierdzeniem! Twój stres tą całą sytuacją źle wpływa na ciąże dlatego dostałaś leki uspakajające - mi też podawali
i uwierz mi ze rozumiem cię bardzo dobrze co do troski o malucha... Ale spokojnie! Zaraz 30 tydzień a to taka granica przy której dzieciaczki mają bardzo duze szanse na przeżycie jakby coś się stało! Spójrz na Małgosię i Łucję! I pamiętaj ze twój nastrój wpływa na maluszka. Ja wiem ze szpital to okropne miejsce... ale skoro dalej coś się dzieje to w szpitalu jesteś bezpieczniejsza niż w domu. Wytrzymasz! Ja swoje też wyleżałam i myślałam ze mnie coś trafi... ale teraz mam zdrowe dziecko i uwierz mi ze było warto :*