Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale faktycznie to może być na wyluzowanie. Dzięki :* dzisiaj jest w miarę lepiej.. Ma przyjechać moja mama, potem Grzegorz także jakoś dzień przeleci.
nie wracaj do tego co było tylko myśl co będzie dalej :*
wydali kupę kasy ok 10 000zł na leczenie, mieli 3 próby inseminacji (czy jakoś tak), przeszła zabieg drożności jajowodów.. W maju miała iść na laparoskopie i brali obydwoje garść leków.. No i byli w trakcie zbierania kasy na in vitro. Udało im się zajść w ciąże i niestety trafiła do szpitala z silnym krwawieniem (jest w 6tyg) i musi leżeć.. W poniedziałek będzie miała usg i się okaże co z dzieckiem.. Matkooo ile ludzie muszą przeżyć a jak już się uda to takie rzeczy się dzieją.. a już jest po jednym poronieniu :-( strasznie się nią przejmuję, mam nadzieję, że jej się uda donosić..
Czytałam o takich kobietach które muszą od początku do końca leżeć i to w szpitalu i do tego z tyłkiem w górze w jakiejś specjalnej pozycji... Kobiety są dzielne, niech ktoś powie że nie..

I to dwa razy!
Aj... KOCHAM GO!! Wkurza mnie jak nie wiem... czasem mam ochotę go utopić w szklance wody... Ale cieszę się ze jest jaki jest! Takiego go kocham! :*nie, nie przeraził, jest super!przed ciążą zastanawiałam się jak to jest jak rośnie brzuch, a teraz to się wydaje takie normalne, że jest he he pewnie ciężko się potem z nim rozstać;-)miq: widze ze przeraził cie rozmiar mojego brzuchalana ale gdzies te 25 kg musiało pójść hihihi
ja pierdziele, prawie się herbatą udusiłam
znaczy się swojego oczywiście