reklama

Starania po raz pierwszy :)

Lamia - cmok :* cudny brzuszek... ależ mi się ciepło zrobiło na sercu patrząc na to zdjęcie :) ale te kg to faktycznie, chyba tylko w brzuszek, bo super laska jesteś :D
Sleepy - ja też się trzymałam do 9 miecha, i już się cieszyłam jak głupia, a to w 37tyg takie mi się zaczęły rozstępy robić, że przykro patrzeć było. I to na pośladkach i brzuchu!!! a smarowałam się oliwką i pharmaceris przeciwko powstawaniu rozstępów. Niestety... ale mam ambitny plan, że po drugim dziecku fundnę sobie zabieg redukujący rozstępy ;p :D

reklama
dagne: no widzisz,to ja cię rozumiem bo mam dokładnie tak samo. A jak to potem wygląda? Bledną? Brzuszek się wciąga to powinny być na węższym odcinku chyba? Szkoda mi ich, bo tak niedużo zostało;P Ale grunt żeby młody miał wygodnie i rósł sobie zdrowo:)

a ja zbałamuciłam męża i jestem happy :-D
Zaraz jeszcze zjem pączusia i już będe mogła odlecieć ;-)

slyp: moja mama nie ma na brzuchu rozstępów wiec moze to genetycznie ?!

dagne: no tak prawdę mówić to poszły mi te kg jeszcze w uda bo nogi musze powiedzieć mam straszne, już sie tak nie przejmuje ale czamsi jak na nie spojrzę to rozpacz mnie bierze

Ael: jak ja wygram w totka to też sie postaram o większa rodzinę, :tak:tylko jak grać żeby wygrać ?!

Ostatnia edycja:
witam
lamiav sliczny brzuszek;-)
ewika wiem który rampers;-) uwielbiam go ;-*
ael no my planujemy nastepne za 3-5lat ;-) kolo 30 mojej ;-)a michal prawie codziennie gra w totka...
fifka Magenta zyje w 2 paku w poniedzialek idzie do szpitala sie spytac kiedy cc bo nadal dupka w dół...pozdrawia wszystkie ;-)

Necia no właśnie! Czyli na okres jesień, zima na pewno się przyda! :tak:

Lamiav
Ale masz brzuszek piękny!!!!! A JAKI DUUUŻY!! Ta twoja księżniczka pewnie sie duża urodzi! Ty nasz prawie polowe mojego brzucha! :szok: Ci te kg tylko w brzuszek poszły, bo laska jesteś jak nie wiem!!!

Sleepy czekamy na twój!

Atan dzięki za info! :-)

A my dzidzie planujemy pod koniec roku. Znaczy zaczynamy starania :-D

A ja własnie wróciłam od teścia! Wczoraj mnie wkurzył a dzisiaj miło było :tak:

Ostatnia edycja:
Hej:)
Sleep gratuluję 38 tyg:) Finiszujesz kochana:)
Znowu będziemy mieć wysyp maluszków tak jak 3 m-ce temu:) Fajnie!

Fifci świetny ten mały na filmiku!!! Co prawda ja bym umarła ze strachu że mu sie łapka omsknie i upadnie ale daj spokój ,9 miesięcy i taki siłacz!

Lamia brzusio cudny! :) Taki okrąglutki:) Przypomniał mi sie mój już na końcówce :)

Co do ciuszków,ja bardzo chwaliłam sobie w szpitalu spiszki oraz rozpinane body. Wiadomo że jeszcze mama nie jest obyta z maluszkiem i dlatego z własnego doświadczenia radziłabym wybrać takie rzeczy które nie sa zakładane przez główkę. Później wiadomo jak się nabierze wprawy i pewności własnych ruchów można stroić skarbeńka:)

Jesteśmy z Igusiem po rehabilitacji. Ma skrzywienie lewostronne i słabą góra część ciałka ale to troszkę z powodu wielkości. Powiedziała że ma dużo więcej do dźwignięcia niż większość niemowlaków w jego wieku. Mamy z nim ćwiczyć ,pokazała nam jak go nosić. W tej chwili jego wygięcie w C jest dla niego siedzeniem "prosto" i musimy go wyciągać. Za tydzień znowu mamy spotkanie z ta rehabilitantka i oceni postępy. Jutro USG i chyba wsio na razie z lekarzami.

Atan to bardzo dobrze ;D
lamiav brzusio śliczny aż się wzruszyłam <głupia baba ze mnie>
A ja z M rozmawialiśmy o dzidzi i za rok o tej porze zajdę w ciążę ;D
Fifka to teraz zaczynacie czy pod koniec roku bo nie bardzo rozumiem

reklama
Ewika pod koniec roku albo na początku 2013 zaczniemy się starać :tak:O Konrada staraliśmy się rok i musiałam się leczyć... więc nie wiem kiedy tym razem nam się uda... Teraz odpoczywam i karmie małego! Od zawsze moim marzeniem były dzieci z małą różnica wieku! :-)

Iwasku to powodzenia dla Igorka w ćwiczeniach! Żeby mu wszytko się po normowało! My jutro nie idziemy na szczepienia bo w piątki u nas w przychodni nie zszcepią..... po weekendzie będe musiała pojechać albo sama albo z teściem bo mój pracuję po południu... :no: Więc dopiero wtedy zapytam o Konrada! Niech go poogląda.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry