Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale dobra, nie narzekam, obiad sobie na spokojnie przygotowałam bo teściowa bawiła się z Szymkiem :-) Fajny sen miałaś, przepiękny :-) Mnie się na początku czasem śniło, że ronię
, ale teraz już spokój...
Właśnie nie raz można to dziadostwo ze sklepu przynieść...
, ok już? Chyba bym spanikowała totalnie jakby mi się coś takiego zdarzyło, albo co gorsza Młodemu....
), mam już tam chyba trochę zrostów bo nieraz bardzo boli jak mi się wkłuwa pielęgniarka igłą... No i właśnie ostatnio jak mnie tak boląco ukłuła, to potem przez kilka dni bolało mnie całe przedramię, skóra mnie piekła i nie dało się dotknąć...
od wczoraj coś takiego czuje, nie jest to coprawda uciążliwe, czy też jakoś bolesne, ale jednak nie daje mi spokoju, to moja pierwsza ciąża wiec wszystko jest mega nowe, nie chce panikować a wizyta dopiero za 2 tygodnie:-(Ja musze mieć pobieraną krew igła ze strzykawką, a teraz czesto pobierają do tych fiolek od razu a mi po tym momentalnie sinieje rękaMarteczka, a ile trzymałaś rękę zgiętą w łokciu po pobieraniu? Mi pielęgniarka poleciła dłuższą chwilę, nawet 5min. Nigdy nie miałam siniaków, nawet ślad po wkłuciu był ledwo widoczny.
Dziewczynki powiedzcie proszę czy mieliście w tej lub poprzednich ciążach jakieś takie dziwne uczucie, sama nie wiem jak to nazwać.........kłucia czy rozpierania w pochwie?od wczoraj coś takiego czuje, nie jest to coprawda uciążliwe, czy też jakoś bolesne, ale jednak nie daje mi spokoju, to moja pierwsza ciąża wiec wszystko jest mega nowe, nie chce panikować a wizyta dopiero za 2 tygodnie:-(
Dziewczyny mówią że to tam w środku wszystko się rozciąga więc nie ma obaw, alejak się martwisz to może zadzwoń do lekarza i zapytaj czy takie objawy są normalne. A ja radziłabym poleżeć i ewentualnie wziąść nospę ...