reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Mou dzisiaj wezme gorącą kąpiel i wygrzeję łydkę... biorę aspargan 2x1 i zkonsultuję to w piątek z moją ginką...

Enya tulam Cię mocno, ale co konkretnie się stalo kochana??

reklama
Witam się :)

U nas dziś wieeelki dzień!!!!

Natalka idzie do przedszkola :-D już się nie mogę doczekać, niunia też się cieszy :tak: (w końcu pozbędę się diabołka na kilka godzin) :-D:-p... kurdę - boję się że się rozpłaczę :zawstydzona/y:

Kociatka - witamy :):):)

Enya - i jak dzisiejszy dzień? Lepiej troszkę?

Pajkaa - jak się spało po jednodniowej kuracji?

Witajcie kobietki, przepraszam, że mnie nie było, ale weekend u nas to zawsze czas kiedy częściej jesteśmy na zewnątrz, aniżeli w domciu:)

Otóż kochane, dzisiaj zrobiłam teściora 25 i są dwie piękne wyraźne kreski, oficjalnie: jestem w ciąży:D:D:D:D i jestem przeszczęśliwa, oj wiesiołek sprawił, że śluzu było

Zatem kochane moja recepta: wiesiołek wpierdzielać w ilościach 6/dzień, no i castagnusik od początku cyklu. Kochane ja takiej owulacji to wieki nie miałam - wszystko mnie bolało i nawet co do godziny mogłam powiedzieć kiedy coś się tam dzieje bo nagle mnie złamało w pół i oddechu złapać nie mogłam.....

Przesyłam fluidki.....

Mou kochana oj zaciskam kciukasy za Ciebie, wykres wzorowy no z niecierpliwością czekam na efekty burzliwego szaleństwa.....Zazdroszczę zakupów w UK jak jest wyprzedaż to na całego, a u nas przecena ze 100 zł na 99 zł

Fiolecik kochana osad żółty na języku często jest po lekach, często po zakażeniu grzybiczym........, ale dzisiaj pewnie śmigasz do lekarze i wróżyć nie będę:) Tak czy siak zalecam probiotyk....., żeby flora się unormowała...

Dotka kurcze:( tak trzymałam kciuki i ***** z tego wyszło:(:( Kochanie nastęny cykl, znowu trzymam kciukole....Bierzesz castagnus? Czytałam wiele doniesień na jego temat i prawdopodobieństwo zajscia w ciąże przy przyjmowaniu wzrasta bardzo mocno....tulę mocno i czekam razem z Tobą na owulkę....

Kinia 85 życzę Wam właśnie szczęścia w zachodzeniu, przyjmujesz słońce castagnus?

Pajeczko już Ci właśnie mówiłam, że sam mg o tyłek rozbić, niezmiernie ważny jest potas, ja dopiero po asparginie odżyłam:):):) I jak chwyta skurcz to prostuj nogę i palce przyciągaj do siebie......

Enya i co się dzieje??? Tulę mocno.......

Kociatka welcome:)

Mou kochana to czekam na CIebie:D ..........................Dotka zaraz dotrwa do owu i pójdzie jak burza............, bo ja wierzę, że ciąża mentalnie zaraża:):) oj kobietki kciuki trzymam, no i wiecie u mnie to dopiero początek początków:) więc wszystko się może wydarzyć, doskonale to wiecie z własnych doświadczeń..............

Fiolecik na czym stoimy?

Ostatnia edycja:
Milusia - styczeń to mój upragniony miesiąc by był. Ale za mało serduszek i tak naprawdę nie wiem kiedy miałam owu. Mam nadzieję że wtedy co serduszka. No nic. Jeszcze 9dni i mogę zatestować :-)

reklama
Kochana u Ciebie owu widać jak nic, a u mnie myślisz dużo serduszek było, bida jak nie wiem:D ty masz strzelone jak się patrzy:D

Do góry