Witajcie kobietki, przepraszam, że mnie nie było, ale weekend u nas to zawsze czas kiedy częściej jesteśmy na zewnątrz, aniżeli w domciu
Otóż kochane, dzisiaj zrobiłam teściora 25 i są dwie piękne wyraźne kreski, oficjalnie: jestem w ciąży

i jestem przeszczęśliwa, oj wiesiołek sprawił, że śluzu było
Zatem kochane moja recepta: wiesiołek wpierdzielać w ilościach 6/dzień, no i castagnusik od początku cyklu. Kochane ja takiej owulacji to wieki nie miałam - wszystko mnie bolało i nawet co do godziny mogłam powiedzieć kiedy coś się tam dzieje bo nagle mnie złamało w pół i oddechu złapać nie mogłam.....
Przesyłam fluidki.....
Mou kochana oj zaciskam kciukasy za Ciebie, wykres wzorowy no z niecierpliwością czekam na efekty burzliwego szaleństwa.....Zazdroszczę zakupów w UK jak jest wyprzedaż to na całego, a u nas przecena ze 100 zł na 99 zł
Fiolecik kochana osad żółty na języku często jest po lekach, często po zakażeniu grzybiczym........, ale dzisiaj pewnie śmigasz do lekarze i wróżyć nie będę

Tak czy siak zalecam probiotyk....., żeby flora się unormowała...
Dotka kurcze

tak trzymałam kciuki i ***** z tego wyszło

Kochanie nastęny cykl, znowu trzymam kciukole....Bierzesz castagnus? Czytałam wiele doniesień na jego temat i prawdopodobieństwo zajscia w ciąże przy przyjmowaniu wzrasta bardzo mocno....tulę mocno i czekam razem z Tobą na owulkę....
Kinia 85 życzę Wam właśnie szczęścia w zachodzeniu, przyjmujesz słońce castagnus?
Pajeczko już Ci właśnie mówiłam, że sam mg o tyłek rozbić, niezmiernie ważny jest potas, ja dopiero po asparginie odżyłam

I jak chwyta skurcz to prostuj nogę i palce przyciągaj do siebie......
Enya i co się dzieje??? Tulę mocno.......
Kociatka welcome