reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Witam Was kochane,

u mnie weekend tak upojny (pod względem towarzystwa i alko) że głowa mi wczoraj pękała, dobrze że @ przyszedł wczoraj, bo na kacu z przyjaciółkami łatwiej mi było to znieść...:-(

milusia, GRATULACJE!!! :-) nie łykam nic oprócz folika, chyba zacznę...a to normalnie w aptece się kupuje? :zawstydzona/y:

Mou i jak dałaś radę odprowadzić Niunię bez łez do przedszkola??? widzę, że u Ciebie też piękny skok był- trzymam mocno kciuki

fioletowa, też coś brak @ a niby miała przyjść, czyżby szybkowały nam się 3 stycznióweczki??? :-)

enya, co się dzieje kochanie??? może jeszcze nie jest tak źle...kurcze na odległość to ciężko się dogadać, porozmawiać...może poleć do niego nawet na weekend i porozmawiajcie...może da się coś jeszcze uratować- kryzysy są nieodłącznym elementem związków niestety- albo i stety, bo oczyszcza się atmosfera (pod warunkiem że jest co ratować)...przytulam

reklama
Dotka Skarbie wyczytałam chyba z 5 artykułów, jak kobiety pięknie zachodzą w ciążę przy castagnusie, naprawdę, naprawdę owoc niepokalanka jest boski,w aptece kupujesz kosztuje ok. 13 zł za 30 tabletek, zacznij już brać.........

Enya tak jak Dotka pisze....

Mou i Fioletowa :) napięcie rośńie

no Milusia wiedziałam :D:D:D:D to na kiedy masz oficjalnie termin??:) na ostatniego grudnia?? ;-)Ja Ci juz pisdalam po pierwszym teście :D

Fiolecik
jak tam ospa??

Mou ja trzymam kciuki u Ciebie za ten styczeń:)

Dorota
współczuje @ i zaciskam kciuki za nastepny cykl - ja przy castagnusie również zaszlamw ciazę

Pajeczko mogę wybrać 31 grudzień lub 1 styczeń:D Chociaż ja mam raczej spóźnialskie dzieciątka, więc stawiam na styczeń:) żeby się nie nakręcać, ja to jeszcze tak do tego podchodzę wiadomo jak:) niech ta fasolcia na razie się dobrze zagnieździ w gniazdku:)

Kinia, a jesteś pewna, że to po Twojej stronie leży przyczyna słonko? Bo u mnie (z objawów) płodność wzrosła maksymalnie, czułam totalnie w tym miesiącu owulkę.....

Milusiu to są szanse, ze bedziemy miały znowu z jednego roku dzieci :) szkoda, ze nie z jednego miesiąca :-DSebcio byl wczoraj tak padniety, ze ledwo żył:-D spał 3 h :D na drzemce:)

no to zamówiłam casta...co prawda przepłaciłam, bo za wysyłkę kurierem 15 zł zapłaciłam, ale nie mam jak i kiedy podjechać do apteki w tym tygodniu :sorry: ciekawe kiedy przyjdzie...i czy pomoże :sorry:

reklama
dotkas no nie każdej castagnus pomógł i nie można podchodzić do tego tak że on na pewno pomoże i zajde w ciąże bo potem możesz się zawieźć. Niektórym pomógł a niktórym nie to zależy od przyczyn jakie towarzyszą przy dlugich staraniach.. powodzenia oby tobie sie udalo!

Do góry