reklama
the_white_one
Zaangażowana w BB
arthatee witaj.
A co Ci dolega, że źle znosisz ciążę?
emotion_sickness z tym spaniem na brzuchu pierwsze słyszę. Mi moja pani doktor powiedziała że przy moim tyłozgięciu macicy po prostu w miarę jej początkowego rozrostu może trochę bardziej boleć, bo tam się wszystko ustawia i prostuje odpowiednio. Kazała mi spać na plecach i bokach, dlatego dziwi mnie to zalecenie.
emotion_sickness z tym spaniem na brzuchu pierwsze słyszę. Mi moja pani doktor powiedziała że przy moim tyłozgięciu macicy po prostu w miarę jej początkowego rozrostu może trochę bardziej boleć, bo tam się wszystko ustawia i prostuje odpowiednio. Kazała mi spać na plecach i bokach, dlatego dziwi mnie to zalecenie.
Męczą mnie jeszcze nudności i wymioty. Nie bardzo mogę wyjść z domu i cieszyć się ciążą :-(
No i raz chudnę , a raz tyję w zależności od tego co "ubzdura" sobie mój żołądek.
Na dodatek jestem uczulona na Torecan więc pozostaje mi męka , bo nic nie pomaga .
Liczę na to , że jednak w końcu mnie te uroki opuszczą :-)
No i raz chudnę , a raz tyję w zależności od tego co "ubzdura" sobie mój żołądek.
Na dodatek jestem uczulona na Torecan więc pozostaje mi męka , bo nic nie pomaga .
Liczę na to , że jednak w końcu mnie te uroki opuszczą :-)
azorek84
mama Amelii 2009
hejka witam nowe mamusie.nie mamneta wiec nie mam jak pisac i was podczytywac. mam nadzieje ze wszystko u was ok pozdrawiam cieplutko:-)
prosba zebyscie same niedopisywaly sie do listy! od tego jest polcia wiec wysylac dane na priv i nie robic zamieszania. dziekuje
no musialam pokrzyczec.;-) trzymajcie sie znikam pa
prosba zebyscie same niedopisywaly sie do listy! od tego jest polcia wiec wysylac dane na priv i nie robic zamieszania. dziekuje
no musialam pokrzyczec.;-) trzymajcie sie znikam pa

Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
sonka - znów piękny torcik:-)
arthatee - witaj!
arthatee - witaj!
reklama
aguga - cieszę się, że Tobie torcik też wyszedł, a najśmieszniejsze, że ja też mam sernik na zimno z truskawkami i galaretką, tylko na szczęście trochę zostało i zrobiłam taki mini mini w miseczce i mogliśmy dziś całą rodzinka go wrąbać - no niebo w gębie, a jutro nie mogę się doczekać miny mojej córci, jak zobaczy tort z lalą :-)
arthatee - witaj na forum i rozgość się :-)
Fajnie, że azorek o nas pamięta (nawet jeśli krzyczy :-) )
zaraz jeszcze oblecę wątki i padam spać, bo jutro dzień bojowy, a jeszcze rano porządki, bo dzisiaj padłam robiąc sałatki i peklując mięsko na grilla,
dobranoc
arthatee - witaj na forum i rozgość się :-)
Fajnie, że azorek o nas pamięta (nawet jeśli krzyczy :-) )
zaraz jeszcze oblecę wątki i padam spać, bo jutro dzień bojowy, a jeszcze rano porządki, bo dzisiaj padłam robiąc sałatki i peklując mięsko na grilla,
dobranoc