reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po raz pierwszy :)

DZIEWCZYNY CZY MOGE MIESZAĆ SWOJE MLAKO JAK NP. RAZ ŚCIĄGNE LAKTATOREM O 10 A POTEM ZA 3 GODZINY I ZNOWU za 3 godziny ,czy z każdego ściągania oddzielnie ??
a i czy jutro juz moge małą wynieść na balkon w wózku czy jeszcze za wczesnie ?

Możesz mieszać, ale jak zostanie to jak Sil do lodówki schowaj.
Na werandowanie na balkonie bym parę dni poczekała, przy oknie otwartym jak najbardziej tak. W czwartek/piątek możesz małą wynieść na balkon, ale koniecznie wysmaruj ja kremem z filtrem i w cieniu ustaw.

O ludzie, mamuśka jedna z mojego października jest w ciąży, dziś test zrobiła. A najlepsze jest to, że 10 innych z grupy (w tym niechybnie ja) chyba ma ciążę urojoną, z powodu braku @....

reklama
Ja po długiej nieobecności niestety nie jestem w stanie nadrobić!! Pogoda taka piękna, że całymi dniami siedzimy na dworze! Mały wieczorem wygląda jka dziecko wojny :-D taki bprzykurzony, brudny i spocony, że szok! Poza tym byłam wczoraj na zakupach i się baaartdzo obkupiłam! jestem zadowolona bo w końcu nie mam problemu pt "co na siebie włożyć". Jutro już wyjeżdzamy i w sumie to wpadłam, żeby zapytać jaki krem z filtrem polecacie dla młodzieży!!! Bo ja ogólnie używam kosmetyków z HIPP'a i jest też z tej firmy krem z filtrem 50! czy może polecacie coś innego??? tzn jeśli chodzi o wysokość filtra to by mi pasowało ale może macie jakiś konkretny krem na myśli, który jest dobry... :-)

Ael ja też już mam ciążę urojoną ale testu nie robie!! booooo się booooję :-p ogólnie stwierdziłam, że to co robię to i tak muszę robić (typu: noszenie Tośka), palić nie palę, pić nie piję bo karmię więc jak będę wiedzieć teraz to i tak nic się nie zmieni :-p

Dziewczyny a to na pewno ciąża urojona? o matko ja jak mnie wszystko piecze:( już teraz na pewno kupię krem z filtrem:tak:
kobietki warto teraz kupować zwykły stanik, czy lepiej już do karmienia albo jakiś tańszy chiński? bo cycki mi wyskakują :szok:

Ael ja tam nic nie mówię, ale moja bratowa urodziła córeczkę 6 pazdziernika, jakoś na przełomie maja/czerwca drugi raz zaszła w ciążę i w lutym następnego roku na świat przyszedł bratanek.:-D I to nie jest jedyny przykład, to się często zdarza:-)

Ale wyobraź sobie jaki wspaniały kontakt maja ze sobą takie maleństwa, od początku prawie razem, prawie jak bliźnięta:-)

kurcze ja mam zawsze problem z doborem biustonosza, bo w pasie mam 70, teraz 71 a miseczkę miałam D a teraz "?" i jak kupię tańszy to muszę przerabiać i dlatego się zastanawiam co wykombinować, dużo Wam babki cyce urosły?

Sun to po części dobra wiadomość bo znaleźli przyczynę twojej bezpłodności...

Kochana w woli sprostowania to nie jestem bezpłodna a niepłodna... ;-) (a jest to bardzo duża różnica)...

Kochane dzisiaj rano zaliczyłam męża.... :-D teraz pojechałam na zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka (koszt 100 zł :szok:) i jutro rano znów zaliczę mężusia... a później to już tylko trzeba czekać... ;-)

miq ja mam jeden do karmienia bo drugi okazał się za duży, i noszę też normalne tylko u mnie na giełdzie są babeczki co same szyją staniki kosztują po 25 zł i są rewelacyjne robią dwa typy i oba mi pasują idealnie więc czasem zakładam ten do karmienia ale gdzieś jak dłużej ponoszę to jakoś mi źle i nie pasi. mnie w ciąży miseczka w sumie nie urosła dużo a w pasie poszłam ze hoho ;)

Sun ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
osz te moje cyce

reklama
Do góry