Atan o jaka śliczna Amelka! Matko ależ te dzieci rosną :-) cmOk od cioci w stópkę :*
Sleepy na tarazie mam fajnie bo chodzę jak słońce nie świeci i jeszcze jest w takim miejscu, że jest lekki wiaterek więc dla mnie rewelka- lepiej jak w domu ;-) Ty przerażona porodem? No co Ty.. :> Będzie dobrze a potem Fifi będzie na świecie
Gooocha! Nigdy więcej roweru w ciąży!! Dobrze, że nic się nie stało.. Niestety w ciąży jak chcesz coś zrobić to musisz 3 raz pomyśleć.. Uważaj na siebie!j
Aga specjalnie dla Ciebie mnóstwo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ z brzuchala oraz mocno trzymamy z Małym &&&&&&&&&&&! :*
Kwiatuszek szkoda takich ludzi.. Starają się tyle czasu a tu taki pech i szpital.. :-( Widziałam w szpitalu 3 takie dziewczyny i serce pękało.. Taka konstrukcja eh
Fifka moja kochana! Co to się u Ciebie dzieje? Co to za jakieś dołki?
A tak poważnie.. wiele kobiet dostaje dołka przez ciągłe siedzenie w domu mimo że bardzo kochasz Konrada potrzebujesz chwili odpoczynku żeby odetchnąć od wszystkiego i załapać pozytywnej energii.. To jest całkowicie normalne, że momentami tracisz cierpliwość tym bardziej, że masz taką sytuację.. A nie możesz Konrada „podrzucić” mamie, teściowej albo przyjaciółce chociaż na 2 godziny? I w tym czasie sobie odetchnąć albo gdzieś wyjść do kosmetyczki albo fryzjera.. Na pewno będzie ciężko Ci rozstać się chociaż na chwilę z Małym ale to jest dla Twojego dobra bo to będzie się pogrążać.. Co do laktacji to ja Ci nie pomogę bo jeszcze nie znam się zbytnio na tym, próbowałaś wszystkich sposobów na pobudzenie? Tylko nie denerwuj się tak bo to co masz w głowie najbardziej wpływa na laktację i za dużo na Ciebie spadło.. Jeżeli będziesz musiała Konradowi podać mieszankę to nie znaczy, że będziesz złą matką! Pamiętaj, że dla Konrada jesteś najlepsza na świecie :* jak się nie uda z karmieniem to spróbuj mieszać.. Co do Twojego męża to brak mi już słów, gówniarz i tyle....

Czy on w ogóle zajmuję się dzieckiem? Tak jak któraś napisała, może wyjedziesz do kogoś na parę dni odsapnąć bo się tylko zamęczysz.. Facet jest po prostu nieodpowiedzialny! Czy to jest tylko Twoje dziecko? Idą sobie na łatwiznę ale przed kumplem to pierwszy chwali się synem a g*wno przy nim robi.. Moja koleżanka też ma takiego męża i nóż mi się w kieszeni otwiera.. Musisz myśleć o sobie również, jak Ty jesteś nieszczęśliwa to i Konrad jest.. Nikt Ci nie doradzi co masz zrobić bo musisz sama się zastanowić i postanowić coś.. A Twój mąż widoczne potrzebuję terapii wstrząsowej choć nie wiem czy to mu pomoże eh.. Trzymam kochana &&&&&&, żeby na lepsze się u Ciebie zmieniło i żebyś podjęła dobre decyzje :*