reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Gocha masz ode mnie w głowę za jazdę na rowerze. Ty nie możesz jeździć na rowerze!!!

Sleepy, cholestaza a zatrucie ciążowe/gestoza to dwa zupełne inne pojęcia. Cholestaza objawia się świądem nóg nie opuchlizną.
Zatrucie ciążowe/gestoza to właśnie opuchlizna całego ciała, najbardziej nóg i buzi, tzw księżycowa buzia, wysokie ciśnienie, mroczki/omamy.

reklama
Gocha ja mało w szpitalu nie wylądowałam przez jazdę na rowerze bo też zaczęłam krwawić... NIGDY WIĘCEJ ROWERU!!! NIE WOLNO!! :no: Też wtedy nie wiedziałam ze to aż tak może zaszkodzić...

Sleepy dawałam zdjęcie Konrada dwa dni temu bo mały skończył 3 miesiące.

Atan nie wiem ile u was jest stopni ale Konrad już 3 dzień wychodzi na dwór w samych bodach z krótkim rekawkiem... :-D nawet czapy mu nie zakładam jak jest w wózku :-) czapeczkę bawełnianą nakładam tylko jak jest w chuście bo wtedy troszkę wiaterek wieje mu w uszka.

ja bym zadzwoniła jednak, żebyś nie miała sobie nic do zarzucenia.. Chociaż jakieś nitki to pewnie nic .. tak mi się wydaje..

Ael: Ciśnienie miałam w normie w piątek, miałam wyniki krwi i moczu z wtorku też ok, plus opuchlizna schodzi po nocy(przynajmniej spora część) więc zakładam że to nie to..

fifka: wiedziałam, że to musi być jakieś niedopatrzenie. Już szukam zdjęć..;)

Ostatnia edycja:
Gocha ta krew, to żywa czy taka brunatna stara?
Uważaj, poczekaj do jutra, jeśli krew będzie dalej się pojawiać jedź na IP, jeśli nie, przyspiesz po prostu wizytę u gin.

Sleepy, gdyby opuchlizna po nocy nie schodziła to byłby znak gestozy.
Najprawdopodobniej nabierasz już wody a to oznaka po prostu porodu :-)

Cześć!!! :) Ja dziś cały dzień w domku. Przed chwilą zjadłam kisiel <mniam> Taka jestem senna, że masakra :/ @ się skończyła, trwała zaledwie 3 dni. I to mnie dziwi, bo zazwyczaj jest 5 dni. I te krwawienie też nie było jakieś tam duże. I cycuszki mnie coś bolą :/

Hejko;)
Lamia ból sie szybko zapomina:) Wiem po sobie:tak: Ja cierpiałam 18 h ale było warto:) Wietrz krocze jak najczęściej bo wtedy szybciej się goi:****

Sleep tez miałam nogi jak balony przy końcu więc współczuję . Jeszcze troszke kochana :*
Dziękuję w imieniu synusia za komplementy:)* Co do zakupów to troszkę tego jest bo miałam deficyt bluzkowy więc poszalałam. Najbardziej podobają mi się jednak rzeczy kupione Igusiowi:) Pierwsza w życiu koszula w kratke i spodenki do tego:) Oraz z okazji euro kupiłam mu body z napisem kibicuję razem z tata i komplet tez z napisem i orzełkiem na nogawce :-)

Fifciu my też ubieramy w bodziaczka i sprawdzam kark. Przykrywam małego pieluszką tylko przed słonkiem. Zrobiliśmy dzisiaj 5 km spacerku i mały nie spał tylko sie rozglądał :)

Neciu Jaką masz dzielną córcię :) Chce szybciutko wyjśc do domku :tak: Trzymam za to kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Iwasek: GDZIE TY TO BODY WYRWAŁAŚ?! Mam takie upatrzona na allegro już od paru miesięcy, ale są same duże rozmiary i nie ma sensu kupować, a baardzo bym chciała dla tego mojego piłkarza przez p przeolbrzymie;)

Laluś: Jesteś pierwszą kobietą która słyszę żeby narzekała z takich powodów:) Jesteś po jakiś lekach? Może one zadziałały?

Ael: Uff..:)

A co do porodu,to zaczynam byś lekko przerażona:p Ale tak bym chciała wyściskać już tego mojego szkraba. Jak się do niego dossam to będzie cały czerwony od buziaków:D

reklama
hahaha Sleep wcale Ci się nie dziwię:) Ja nie mogę się czasem oderwać od synusia:) Zwariowałam jak nic:-D
Co do bodziaków to szalałam na Marywilskiej w sklepie kibica i mają mase fajnych ciuszków i malusich też

Życzę CI kochana SZYBKIEGO PORODU

Do góry