Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
właśnie.. nie znamy danych czyli cm, waga itd :>
jeszcze trochę! I kolejny poród będę przeżywać jak swój
my czujemy się dobrze, tzn zależy od dnia jak to w ciąży.. dzisiaj na to ciepło jakaś taka słaba jestem
biorę garść leków, twardnienie i skurcze nie ustały więc dochodzę do wniosku, że to te przepowiadające.. 8.05 mam wizytę to dowiem się jak stan szyjki. a Ty przygotowana na macierzyństwo? Fifek rusz się pomautku bo ciocia Natka chciałaby Cię zobaczyć :-)
Złą, że męża...:-( Wiesz, że ta pogoda chyba też robi swoje.. Teraz już pobiegałam wszędzie gdzie musiałam i zamierzam tylko siedzieć w domu z nogami w górze i gadać sobie z wami
a pogoda jest straszna.. ja jestem sercowcem i Omg strasznie mi duszno
Pamiętam jak mówiłaś, że nie masz wyprawki i się śmiałyśmy a Ty już wyprawka kompletna i czekasz na godzinę 0
Noo żebyś wiedziała 3 z przodu robi duże wrażenie i czuję się coraz bardziej bezpieczniejsza :-) Tak byłam u lekarza i Michał miał Echo i przebadany został cały i jest zdrowiusieńki jak ryba bez żadnych wad rozwojowych także jesteśmy zadowoleni :-) o dziwo dostaliśmy zdjęcie usg twarzy Michasia czego się nie spodziewaliśmy (nie będę wrzucać tu bo już było a jak chcesz zobaczyć mojego przystojniaka to jest na FB w moich zdjęciach) i Pani dr powiedziała, że nad wyraz ma duże przyrodzenie hahah
byłam też u diabetologa i jestem na diecie, 9.05 dowiem się czy będę mieć insulinę.