wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Doe, jakie Ty masz zdolności łowieckie
Podziwiam
Śliczne nabytki :-):-)
Betunka

o jezusku... nie wiem od czego zacząć?? 
Po pierwsze porządek, u CIebie tak zawsze???? Bo u mnie tylko kilka dni po układaniu, a potem wszystko wraca do nieładu

Po drugie ciuszki bomba
a po trzecie ochraniacz jest REWELACYJNY:-):-):-) Długo go robiłaś??? Jest cudowny!!!!!!!!!!!!!!!!
a co do kolorów, to zastrzeliłyście mnie tym czerwonym, ze niby zarezerwowany dla dziewczynki
Igor ma dwie kurtki czerwone, kilka bluzek, t-shirtów, w pon. kupiłam mu nawet szorty czerwone

a co do mylenia płci, to mnie już szlag trafia, bo nawet teściowa zwraca sie do Igora "moja mała blondyneczka, mała Igorka, mała Igusia"
nie muszę chyba dodawać, jak ja to "uwielbiam"

MArtulka, Polcia super wózki

Podziwiam
Śliczne nabytki :-):-)Betunka

o jezusku... nie wiem od czego zacząć?? 
Po pierwsze porządek, u CIebie tak zawsze???? Bo u mnie tylko kilka dni po układaniu, a potem wszystko wraca do nieładu

Po drugie ciuszki bomba
a po trzecie ochraniacz jest REWELACYJNY:-):-):-) Długo go robiłaś??? Jest cudowny!!!!!!!!!!!!!!!!a co do kolorów, to zastrzeliłyście mnie tym czerwonym, ze niby zarezerwowany dla dziewczynki

Igor ma dwie kurtki czerwone, kilka bluzek, t-shirtów, w pon. kupiłam mu nawet szorty czerwone

a co do mylenia płci, to mnie już szlag trafia, bo nawet teściowa zwraca sie do Igora "moja mała blondyneczka, mała Igorka, mała Igusia"

nie muszę chyba dodawać, jak ja to "uwielbiam"

MArtulka, Polcia super wózki

Ostatnia edycja:
:-)