reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Co do prania, to ja na bieżąco miałam prane używane ubranka (teściowa mi prała, bo do niej przynosili najczęściej), a nowe jeszcze leżą i czekają aż będzie ich więcej. Tych popranych i tak jeszcze nie wyprasowałam. Jakoś nie mam weny żeby się za to zabrać.
Edzia super te staniczki, zwłaszcza ten pierwszy mi się podoba :)

reklama
a ja popiorę w sumie nie wiem kiedy
ale w polowie maja na pewno jakoś i tak na ratyto na pewno żeby to ładnie przeschło
ja kupię teraz płyn do prania i płukania biały jeleń bo to ciuszki są wyprane a ja chcę odswieżyć je tylko
albo od razu wypiorę w E płynie do prania i będę miała święty spokoj a potem co najwyzej jakby sie co działo to zmienię

U mnie tez rzeczy czekaja żeby wyprac, ale to niech ładnie już bedzie, lovela w kazdym razie kupiona, no i wczoraj wózek zamówiliśmy tako laret i czekam na lóżeczko, może jutro bedzie
betunka sliczny ochraniacz

a co do mylenia płci, to mnie już szlag trafia, bo nawet teściowa zwraca sie do Igora "moja mała blondyneczka, mała Igorka, mała Igusia":wściekła/y::wściekła/y: nie muszę chyba dodawać, jak ja to "uwielbiam":no::angry::angry::angry::angry::no::no:

Ja jej dam! Mężczyznę mojej Kornelki nazywać Igusią...:szok:

Doe- Ty to zawsze coś wyhaczysz, już się nawet nie dziwe tylko podziwiam:-)

Betunko - uwieeeeeelbiam takie rzeczy. Kolory połączyłaś świetnie. W tym główny urok, a mi właśnie takiego zmysłu estetycznego brakuje:-( Ja właśnie kończę szydełkować kocyk dla córci, jak skończę to też będę się chwalić:laugh2:

A co do kolorów wózków... Ja mam czarny kolor na zewnatrz i parę białych gwiazdeczek, a w środku zielony. Przy spacerówce widać praktycznie zielony kolor. Zielony wydaje mi się uniwersalny, a chcemy mieć jeszcze jedno dziecko i zostawić dla niego ten wózek. Choć powiem szczerze, że odąd jestem w ciąży pokochałam niebieski i mam sporo ubranek dla małej w tym kolorze, choć po kroju i motywACH WIDAC, ŻE TO DLA DZIEWCZYNKI.
Siostra mojego męża ma synka i jak się urodził kupiła mu takiego pajaca w malinowo czarne paski z wielką biedronką na przedzie i mały wyglądał bosko:tak:

Oj czemu mnie tak kusza?! Te bodziaki w dino sa cudne!!!

Dziewczyny mam pytanie, ktore pampersy i ile paczek kupowalyscie? Te 1 (2-5 kg) czy 2 (3-6 kg)?

reklama
Do góry