reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

gkvip ja myślę że to wszystko zależy od szpitala:p pamietam ze jak lezalam z wiktorem to nawet jeden facet normalnie z wózkiem przyszedł jak żona i dziecko wychodzili bo niedaleko szpitala mieszkali :)

reklama
stokrotka
mi się tak strasznie chce już piwa albo innego alkoholu że czasem myślę, że eksploduję, piwo bezalkoholowe jak najbardziej można sobie wypić, mi mąż ostatnio sześciopak przyniósł to 3 takie małe jedno po drugim wypiłam zmieszane z colą, może nie super zdrowo ale raz na jakiś czas może się przyszła matka trochę uradować

gkvip ja myślę że to wszystko zależy od szpitala:p pamietam ze jak lezalam z wiktorem to nawet jeden facet normalnie z wózkiem przyszedł jak żona i dziecko wychodzili bo niedaleko szpitala mieszkali :)

Ja tez mysle ze to zalezy od szpitala, bo kiedy ja lezalam to niektorzy nawet w gondoli wynosili dzieci. My mielismy nosidelko ale bylam zla ze niewiem bo dziecko urodzone w listopadzie, male wpadalo mi w te nosidelko a i kombinezon miala to masakra....

W takim razie ja dzis bede pic piwo :) wcale sie nie chwale :)

A ja dzisiaj za pranie rzeczy malej sie wzielam:tak:, jedna pralka juz sie na dworzu suszy i zaraz nastepna bede wieszac:tak:. Boziu jak sie pierze te male ubranka i wiesza to tak jak by to dzieciotko juz tu bylo, normalnie az mi sie lza w oku kreci - ja to jestem trzepnieta - wyje bo piore malej ciuchy:eek:

Moja koleżanka dziś urodziła - 39 pełnych tygodni! Chłopiec 3.5 kg - 10 pkt. Cieszę się jakby sama rodziła :-)

A ja dziś walczę z brzuchem - miałam już bóle jak miesiączkowe tylko mocniejsze, a dodatkowo tak mnie kuło jakby w szyjce/podbrzuszu! Aż tchu brakowało - masakra!!! Nie wiem co to, ale mało przyjemne. Do tego Mały tak naciska na dół główką jakby chciał wyskoczyć!!! Ale dzień - już wzięłam dwie no-spa forte, ale mało to dało... :angry: CO TO???

uuu ja uwielbiam bavaria bezalkoholowe pszeniczne!! pycha! chyba musze skoczyc do almy, tylko tam maja.
co do fotelika ja mam jane matrix light taki fotelik co sie rozklada na lezaco w pierwszych miesiacach - mysle ze wazne zeby mial dobr pasy zeby malenstwo nie wypadlo z niego w razie wypadku jak jest w pozycji lezacej. u mnie sa 5-punktowe
bmr ja bym sie wybrala do szpitala moze to porod....

Ostatnia edycja:
Moja koleżanka dziś urodziła - 39 pełnych tygodni! Chłopiec 3.5 kg - 10 pkt. Cieszę się jakby sama rodziła :-)

A ja dziś walczę z brzuchem - miałam już bóle jak miesiączkowe tylko mocniejsze, a dodatkowo tak mnie kuło jakby w szyjce/podbrzuszu! Aż tchu brakowało - masakra!!! Nie wiem co to, ale mało przyjemne. Do tego Mały tak naciska na dół główką jakby chciał wyskoczyć!!! Ale dzień - już wzięłam dwie no-spa forte, ale mało to dało... :angry: CO TO???

Jak rodzilam Madzie to porod zaczal sie wlasnie takimi bolami jak mowisz, zadzwonilam do gina i mi kazala brac co 2 godziny 2 nospy jesli to nie pomaga to kazala isc do szpitala.... to sie wlasnie zaczal porod, z tym ze w moim przypadku brakowalo rozwarcia.

december dobrze słyszeć takie wiadomości od ciebie :tak: teraz masz leżeć i pachnieć ;-)

Lena01 kciuki stale zaciśnięte, dawaj znać co u was słychać

zaza26 tez mi kiedyś sprzęgło zniknęło wiec doskonale wiem co przeszłaś, start z dwójki i cudem wrzucona trójka i powrót do domu okrężna drogą tak by uniknąć zatrzymywania, nigdy mnie tak nikt nie strąbił jak wtedy a ty jeszcze dodatkowe upalne atrakcje miałaś, mam nadzieję że chociaż mecz wygrany :tak:

Muńka trzymajcie się

hatszept kciuki stale zaciśnięte, oby tak dalej :tak:

katrina115 gratuluję kolejnej udanej wizyty

stokrotka:) lecha free jak najbardziej możesz, ja tez raczej za redsikami przepadam ale w ciąży kilka razy naszło mnie właśnie na takiego lecha, łyk i już wiesz że dokładnie takiej goryczki w ustach ci brakowało :-D
My też mamy wózek 3in1 i tam jest właśnie fotelik/nosidełko normalnie z pasami który wpina się do samochodu i narazie przy tym zostaniemy

gosiaczek30 ja mam dziś podobnie, bolący brzuch i czasem takie kłucia ale wydaje mi się że to wina pogody, wzięłam dwa razy nospę i póki co cisza

gkvip2505 a już myślałam że ze mną coś nie tak jak wieszałam dziś pieluchy ze łzami w oczach ale widzę że nie tylko mnie to dotyczy ;-)

BMR gratulacje dla koleżanki
Może weź prysznic i może to da ulgę i zadzwoń do lekarza, na pewno coś ci doradzi

melduję, że zaliczyłam ostatni dzień w pracy!
Jestem taka szczęśliwa jakbym wygrała 6 w totka :-) :-)

Ja czasem piję Lecha bezalkoholowego ;-) pycha. (karmi jakoś mi nie wchodzi)

Do samochodu wydaje mi bezpieczniejszy foteli :tak : - ale to moje zdanie choć nigdy nie widziałam tych "nowoczesnych" gondoli.

Na razie tyle przeczytałam bo jestem w drodze do domu. Nareszcie będę miała tyle wolnego ;-)

reklama
miśki2
i wszystkie inne dziewczyny które jeszcze pracują albo do niedawna pracowały, jestem pełna podziwu i kłaniam się w pas!

Do góry