reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Mój mąż powiedział po nich, że gdybym nie miała kiedyś ochoty na sex to żebym mu te polędwiczki robiła

reklama
W sosiku jakimś też by było fajnie... Grzybowym... tylko musiałabym już dzisiaj mieć grzyby namoczone... yhs... Ni dy rydy... To chyba będą roladki. Żurawiny nie lubimy.

Ja zrobiłam według tego przepisu tylko zamiast na patelni to wsadziłam do piekarnika, stwierdziłam że będzie zdrowsze. Wyszło super, na wielkanoc robiłam

Fajny przepis. Nie lubię schematów więc tylko zerknęłam, żeby wiedzieć o co chodzi :-) Szałwi też nie akceptuję w kuchni, więc sobie pozamieniam trochę, ale sam pomysł rewelacja :-)

Ja też zawsze coś po zamieniam, ponieważ szałwi nie miałam to bazylię dodałam:)
Ale z czystym sumieniem mogę polecić:tak:
A inne danie z serii ulubionych mojego męża to makaron z cukinią, pomidorami suszonymi i salami, kiedyś samo tak wyszło bo akurat takie składniki mieliśmy w lodówce. Tylko ważne żeby cukinię usmażyć na patelni bez tłuszczu, żeby się zarumieniła, a potem dodaję pomidory suszone z zalewą i salami i ugotowane penne albo tagiatelle dorzucam do patelni z tym co wcześniej podsmażyłam, trochę oliwy i palce lizać, no i oczywiście doprawiam na pikantno, bo my lubimy hot:-D

Ja też zawsze coś po zamieniam, ponieważ szałwi nie miałam to bazylię dodałam:)
Ale z czystym sumieniem mogę polecić:tak:
A inne danie z serii ulubionych mojego męża to makaron z cukinią, pomidorami suszonymi i salami, kiedyś samo tak wyszło bo akurat takie składniki mieliśmy w lodówce. Tylko ważne żeby cukinię usmażyć na patelni bez tłuszczu, żeby się zarumieniła, a potem dodaję pomidory suszone z zalewą i salami i ugotowane penne albo tagiatelle dorzucam do patelni z tym co wcześniej podsmażyłam, trochę oliwy i palce lizać, no i oczywiście doprawiam na pikantno, bo my lubimy hot:-D

och to jedzenie już nie moge doczekać sie cukini fasolki moje ulubione w wakacje :))
już nawet dziś widziałam jak w moim ogródeczku wzeszły krzaczki cukinii :))

reklama
Czarni wcale Ci się nie dziwię:)
ja to bym jeszcze pewnie zrobiła jeszcze kilka testów ciążowych, żeby sobie na II popatrzyc

Do góry