reklama
A
agacynda
Gość
Oooooo Bzibziok! strzał w dziesiątkę. jedyne co muszę dokupić to szparagi/brokuła...
przesyłam przepis na polędwiczkę: Roladki z polędwicy wieprzowej - Przepis
mojemu mężowi niesamowicie smakowały
mojemu mężowi niesamowicie smakowały
A
agacynda
Gość
W sosiku jakimś też by było fajnie... Grzybowym... tylko musiałabym już dzisiaj mieć grzyby namoczone... yhs... Ni dy rydy... To chyba będą roladki. Żurawiny nie lubimy.
A
agacynda
Gość
Fajny przepis. Nie lubię schematów więc tylko zerknęłam, żeby wiedzieć o co chodzi :-) Szałwi też nie akceptuję w kuchni, więc sobie pozamieniam trochę, ale sam pomysł rewelacja :-)
Ja też zawsze coś po zamieniam, ponieważ szałwi nie miałam to bazylię dodałam
Ale z czystym sumieniem mogę polecić
A inne danie z serii ulubionych mojego męża to makaron z cukinią, pomidorami suszonymi i salami, kiedyś samo tak wyszło bo akurat takie składniki mieliśmy w lodówce. Tylko ważne żeby cukinię usmażyć na patelni bez tłuszczu, żeby się zarumieniła, a potem dodaję pomidory suszone z zalewą i salami i ugotowane penne albo tagiatelle dorzucam do patelni z tym co wcześniej podsmażyłam, trochę oliwy i palce lizać, no i oczywiście doprawiam na pikantno, bo my lubimy hot

A inne danie z serii ulubionych mojego męża to makaron z cukinią, pomidorami suszonymi i salami, kiedyś samo tak wyszło bo akurat takie składniki mieliśmy w lodówce. Tylko ważne żeby cukinię usmażyć na patelni bez tłuszczu, żeby się zarumieniła, a potem dodaję pomidory suszone z zalewą i salami i ugotowane penne albo tagiatelle dorzucam do patelni z tym co wcześniej podsmażyłam, trochę oliwy i palce lizać, no i oczywiście doprawiam na pikantno, bo my lubimy hot

Czarni
matka wariatka :D
normalnie dziś bede siedzieć do północy by zobaczyć swój suwaczek jak sie zmieni 

Czarni
matka wariatka :D
Ja też zawsze coś po zamieniam, ponieważ szałwi nie miałam to bazylię dodałam
A inne danie z serii ulubionych mojego męża to makaron z cukinią, pomidorami suszonymi i salami, kiedyś samo tak wyszło bo akurat takie składniki mieliśmy w lodówce. Tylko ważne żeby cukinię usmażyć na patelni bez tłuszczu, żeby się zarumieniła, a potem dodaję pomidory suszone z zalewą i salami i ugotowane penne albo tagiatelle dorzucam do patelni z tym co wcześniej podsmażyłam, trochę oliwy i palce lizać, no i oczywiście doprawiam na pikantno, bo my lubimy hot![]()
och to jedzenie już nie moge doczekać sie cukini fasolki moje ulubione w wakacje
już nawet dziś widziałam jak w moim ogródeczku wzeszły krzaczki cukinii
reklama