• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Bzibziok ten makaron to nie mój smak niestety. Ja ani suszonych pomidorów ani ciepłego salami nie lubię... Ale sama jestem makaroniara stara hehehe

Basia czubek z Ciebie :-) Ale czekaj czekaj. Kurczę jakie to musi być wspaniałe uczucie. Powiesiłaś już autografy? :-)

reklama
ja też zawsze czekam, na fasolkę, cukinię, szparagi i bób no i truskawki:-D

A potem kombinuję w zeszłym roku mąż już miał dość szparagów, chociaż w kremie ze szparagów oboje się zakochaliśmy z grzaneczkami

u mnie mąż jest bardziej zwolennikiem makaronu! ja lubię jest wygodny, szybki i na wiele sposobów można go wykombinować. Ale nie za często a mój mąż mógłby w kółko i to pełny talerz kopiasty zjada...a mi oczy wychodzą na wierzch.

Ojjj Ale mi Bzibziok smaka zrobiłaś na krem ze szparag!!!!!!!!!!o nieeee!!!!!!!!

truskawki mam w lodówce, arbuza dzisiaj jadłam już :-)

Czarni wcale Ci się nie dziwię:)
ja to bym jeszcze pewnie zrobiła jeszcze kilka testów ciążowych, żeby sobie na II popatrzyc

i tu trafiłaś w sedno niestety jestem przerażona że te testy mnie oszukały a tym bardziej ze obydwa były jednej firmy wiec jak jutro będzie pogoda wędruje do apteki :cool2:
żeby potem sie nie zdziwić u ginekologa :no: nie umiem inaczej jednak to już minęło 2 tygodnie a jednak człowiek ma to w głowie

Agatko autografy schowane przed światem by nic im sie nie stało gdybym je powiesiła najprawdopodobniej moje małe coś by zrobiło a mąż z zazdrość by sie do mnie nie odzywał i docinał :-p
ale broń borze on nie jest zazdrosny :-D

Wiecie co? O ej porze rozmowy o jedzeniu powinny być zabronione...
Ja z arbuza sobie coś ala koktajl robiłam ostatnio... Zblenerowalam arbuzka i do tego sok z cytryny, wychodzi taki lekko gęsty soczek do picia

U mnie autografy wiszą na meblach, przyklejone taśmą ;-)

Po Twoim brzucholku raczej się nikt nie zdziwi :-)

Ja tez już jadłam truskawki, ale to jeszcze nie to. A już się nie mogę doczekać koktajli truskawkowych...ech...no i tego kremu ze szparagów ale koniecznie z zielonych!!!

reklama
Ja tez już jadłam truskawki, ale to jeszcze nie to. A już się nie mogę doczekać koktajli truskawkowych...ech...no i tego kremu ze szparagów ale koniecznie z zielonych!!!

Też wole zielone.a w sezonie truskawkowym mogłabym nic oprócz nich nie jeść, tylko mnie strasznie wzdymają, także i po samych truskawkach można leżeć do góry brzuchem:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry