C
ciasteczko
Gość
aneteczka wspolczuje bolu glowy i zdrowia zycze:-) a my dzisiaj na obiad sajgonki wciagnelismy
ale powiem szczerze ze takie sobie
ale powiem szczerze ze takie sobie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam
Yolanta- gratuluje, fajnie że już po i synek taki słodki.
Mycha- no pochwal się jakoś bardziej, jakie mieszkanko, ile metrów, no cos napsiz......
Ja z roboty wróciłam , zakatarzona jestem, łeb mnie napitala.Zjedliśmy obiad, tzn ja bo Młody wolał kanapkęMiałam z nim na podwórko wyjść, ale nie mam siły.Sory , że zanudzam.
larvunia - ale chyba jakieś piosenki przynosi z przedszkola, dzieci w sumie ich najszybciej się uczą. Mój właśnie najczęściej coś śpiewa, potem ja jakąś frazę wyszukuje w necie i sobie razem śpiewamy:-)
Mały śpi, to mogę coś napisać:-)
Ciągnie mnie strasznie po tym cesarskim, ledwo się na łóżku ruszam. Niby już chodzę, ale łzy mi się leją, masakra. A wstawać trzeba, do małego czy wc. I sutki mnie bolą okropnie, Gabi gryzie je strasznie mocno, skąd on ma tyle siły?
Za to psychicznie jestem przeszczęśliwa :-) Ta bliskość i totalnie czyste uczucie, jej, to jest cudne :-) Mogłabym tego okruszka tulić cały czas, ale boję się, że zasnę i mi z łóżka spadnie. Ale jest mi dobrze, cały ból jest mało istotny jak nagrodą jest taki cudek :-)