reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

No właśnie, muszę zakupić worki! W co ja te wszystkie łachy popakuję?

Kupiłam sobie wczoraj dwie pary portek na lato i dwie bluzki do karmienia, wszystko ciążowe, bo nie łudzę się, że zaraz po porodzie wskoczę w stare ciuszki :sorry: Zostawię tylko to, co będę nosić po porodzie, żeby nie ślęczeć nad szafą i zastanawiać się, co mam na siebie włożyć ;-)

reklama
Witam i ja :) dziś się dobrze czuję :) więc skosiłam trawniki jutro popoprawiam przed lekarzem jeżeli będzie potrzeba :)
Ale macie planów jeszcze:) ja mam spakować torbę do szpitala i wywołać ostatnią turę około 500zdjęć i wsadzić do albumu potem zostaną mi tylko na bieżąco do wywoływania.

Agataundpestka przypomniałaś mi o zdjęciach! Pominęłam to w planie, a przecież na pendrivie czeka ich około 150 do wywołania :-) Zaległości z kilku lat :sorry:

Cześć dziewczyny,
właśnie po śniadaniu i po 2 szkl wody zapijam kubem ineczki ;-) czyli akcja "pij aż spuchniesz" w pełni. Akcja "odpocznij trochę do jasnej" jakoś na razie fiasko. Wczoraj od rana sr potem praca do wieczora... padlam na buzię.

Plan na dziś:

fryzjer P i chyba też mój bo wyglądamy jak 2 PONy oczu prawie nie widać ja ostatnio sama sobie grzywke ciachnelam ...

potem w domu może coś porobie ale na luzach bo na 17 na kory. Muszę się zrelaksowac bo psychicznie siadam. Zbyt dużo ostatnio ludzi, którzy mnie doluja i czuje jakiś blues ogólnie:-(

Wczoraj nic nie pisałam ale czytałam forum na bieżąco no napięcie było niezle ;-)
Trzymam kciuki za wszystkie pokurczone ;-)

Miłego dnia:-)

Witam. No nieźle się tu wczoraj działo. Dziewczyny trzymam za was kciuki &&&&&&&&&&&&&&&

december do tego fotelika mam bazę family fix. My dosyć dużo podróżujemy więc zrobiłam rozeznanie wśród znajowmych i wybór padł na ten właśnie model .

Dzisiaj już po pobraniu krwi, oczy mi się kleją a muszę jeszcze popracować

dobrze, że piszecie o tych swoich zadaniach do wykonania bo trochę mnie to mobilizuje do pracy. Już 2 prania wiszą na balkonie i trzecie w trakcie. Postanowiłam poprac pościele i koce ... tak żebym wracając ze szpitala jak urodzę miała czyste i pachnące łóżeczko w którym będe odpoczywać :) Tak więc obżeram się lejsami fromage i zastanawiam sie co moge porobić , co dam rade... na drugim miejscu chyba ścieranie kurzy bo aż grubo na półkach ...

nie mam siły ;p ale jak sobie pomyślę, że np jutro zaczne rodzic to wracając ze szpitala do domu myslala bym tylko o tym ze tu musze posprzatac tu musze pomyc itd a wolala bym wtedy nacieszyc sie chwilami z dziecmi - steskniona za wiktorem bede okrutnie :p

Witam i ja po koszmarnej nocy.
Sikać nie sikałam ani razu, wszystko zachowałam na rano, czyli 5:00, ale i tak całą noc bylo mi cholernie niewygodnie i wszystko łącznie z brzuchem bolało. Do tego jeszcze brzuchol jak kamień praktycznie cały
czas. Już bym chciała aby 29 maj był....

A tak w ogóle to jestem na maksa wkurzona. Zamówiliśmy wózek przed długim weekendem i wczoraj pani zadzwoniła, że już starej wersji nie dostanę, tylko nową. Oni zrobią przysługę i sprzedadzą nam ją w cenie starej. A ja właśnie jeździłam po okolicznych miastach szukając właśnie starej wersji wózka bo jest praktyczniejsza i zdecydowanie wizualnie bardziej nam się podoba, a torbę, którą chcą dorzucić to już sama sobie kupiłam na allegro, więc mogą się wypchać z taką promocją. Zamierzam zadzwonic dzisiaj i podziękować i ciekawa jestem w jaki sposób zwrócą mi zaliczkę bo jechać specjalnie i kolejny raz 40 km w jedną stronę nie zamierzam.
Zwodzili nas 2 tygodnie i teraz jesteśmy bez wózka.

reklama
Do góry