reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poród w Holandii 2011

nana 19 napewno w ciazy niebezpiecznie bo chodzi o dobro dziecka, ale ze takie rzeczy sie zdarzaja to nie do pomyslenia...

bernadetkka to napewno nozki :) gdzies musi rozprostowac kosci hihiih

reklama
Ostatnio moja psychoterapeutka zapytala mnie czy nie chcialabym oskarzyc ich o zaniedbania ,a co ja im moge udowodnic,eh

bernadetkka ja mialam badania moczu co 2 miesiace a od 8 miesiaca co wizyte, takze wiedzialysmy z polozna kiedy sie mniej wiecej porod zacznie, bo tydzien przed cos tam sie w moczu zawsze pojawia :) jakies czerwone krwinki, czy cos podobnego, ale nie pamietam juz dokladnie. jak nie masz takich badan, to upomnij sie u poloznej, ze chcesz je wykonac.

Wow!Dajecie wszystkie taką dobra energię i naprawdę podajecie tyle ważnych informacji:-)Tylko ja muszę zacząć od wyboru tego lekarza.I jak już będę na miejscu zapytam o więcej,niech dadzą mi jakieś ulotki.Ja chyba za bardzo się denerwuję i wybiegam za bardzo do przodu z tym wszystkim,a przecież 4 dni temu dopiero zrobiłam teścik:sorry:Więc muszę to ogarnąć,ale na spokojniei;-)
Bardzo pomagacie takim świerzym mamusiom jak JA;)Jak to slicznie brzmi...MAMA:-)

Tak,domyślam się:-)Zawsze marzyłam o tym żeby zostać mamą,ale nie myślałam,że stanie się to już teraz:szok:Trochę panikuję,ale zarazem bardzo się cieszę!A dzięki Wam mamusie mogę się trochę uspokoić.Super...dziekuję bardzo:-)

reklama
Do góry