reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
hej kochane!

Kropka, gratulacje! To już pewne, ale fajnie :):)
Agnieszka, ja sprawdzam co miesiąc kiedy dzidzi się urodzi :p..teraz wypada na przełom stycznia i lutego :)

Mi też tempka spadła, ale mierzyłam prawie 2 godz wcześniej więc może dlatego..kurde, ja chyba od przyszłego cyklu nie będę mierzyć, w sumie to są nerwy :( na razie liczę na to że się udało i już.
Ja będę częściej pracowac do 16 niestety..otworzyli świetlicę. Nawet 2 wtorki w miesiącu do 18 :( ...Dostałam aneks do umowy, w końcu na papierze jest tyle ile dostaję do ręki..umowa kończy się pod koniec czerwca, więc jak bym teraz zaszła to przyznawać się nie będę...
Byli u nas ludzie na pomiar szafy do przedpokoju..w końcu po 3 latach będę miała szafe, yupi! :p

Kropka wiedzialam ze bedzie dobrz e:) jeszcze raz gratulacje....

Ja dopiero z pracy wrocilam, zrobilam jedzenie i wiec idziemy wciagac z P. obiad. Bede pozniej...

Martwie sie Inezka...

kurcze mnie coś zaczyna telepać :/
mam tylko nadzieję że chora nie będę, na kolacje się czosnku najem to może sie nie rozkreci, albo lepiej nie bo mój kochany ucieknie jak mu chuchnę :))

reklama
Witajcie kochane!:)

Nie było mnie trochę i widzę, że sporo mnie ominęło! Kropka - moje gratulacje! Kolejny mały-wielki cud na naszym forum:-) !

U mnie @ planowo w sobotę/niedzielę, oby się nie pojawiła :-(...

Pozdrawiam

Do góry