• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Żeby tylko do 12 tygodnia jakoś zleciało Jezusiu... Nie ma opcji musi być dobrze :) Mój dzidziol jest silny :)

Czarni jedna po drugiej będzie jęczeć na porodówce :)

Kto teraz testuje?

dziewczyny to jakiś koszmar, kurde wczoraj wzięłam ostatnie clo a dziś mnie jajniki naparzają i śłuz się pojawił ciągnący , zaraz mnie chyba szlak trafi a mąż dopiero w piątek będzie! K...rwa Mać

MOje Kochanie dzisiaj pojechało do warszawy, więc obiadek mam samotny. Na szczęście już koniec pracy, jeszcze na pocztę muszę skoczyć i zasłużony odpoczynek.

A moje Slonce dzisiaj bedzie u mnie okolo 19 i robie na kolacje pieczonego pstraga w sosie smietanowo kurkowym bo udalo mi sie dostac w delikatesie mrozone kurki a taka mam ochote !! :-)

Ahh wreszcie znalazlam kupca na swoje auto i bede mogla spelnic swoje marzenie i kupic ukochane BMW!!!

reklama
eh.. mi tez się marzy BMW najlepiej czarne,albo nowy volswagen polo, a na razie jeżdżę zdezelowanym lanosem,ale jak tylko skończymy remont odkładamy pieniążki na nowe auto:-)

Ineska odezwij się kochana my się tutaj martwimy

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry