reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Mateuszkowa bardzo prosto. Bierzesz średnio 1 jajko na 2 kromki chleba, roztrzepujesz jajko z odrobiną mleka, możesz ciut posolić. Moczysz w tym chleb aż cały namoknie i smażysz na patelni z odrobina oleju.
Można jeść różnie np. z ketchupem, niektórzy jedzą na słodko np. z miodem :confused: Ja wolę na słono, a jak położysz na takim usmażonym chlebku plaster sera żółtego żeby się rozpuścił :rolleyes: pycha :sorry2:
Dietetyczne to nie jest na pewno, ale Angela lubi. Swego czasu jak nic nie chciała jeść, to chlebek w jajku nas ratował ;-)

Ja zawsze czytałam do spania Angeli i nawet teraz czytam :rofl2: Czasem ona mi, czasem ja jej, bo teraz czytamy takie doroślejsze książki i ciężko jej samej. A ja lubię położyć się razem z nią i czytać :tak:

Kropeczka chyba jeszcze poczekam, bo siwuchów nie widać ;-) Na razie kolor jeszcze jako taki, choć już troche się sprał.

No ja też takich wysokich butów nie noszę, ale u kogoś mi się podobają.

Ostatnia edycja:
reklama
Mate... Dorotko, no raczej Bartuś daje jasne komunikaty, że chce spać. Dzięki tej późnej drzemce nie mógł biedny zasnąć, padł kilka min. po 21 :szok: także mogłaby ta moja mać być bardziej domyślna...

Iza co zrobisz.. niestety nic :dry::dry: wiem po sobie, mówienie daje efekt na chwile i nic więcej, dziś może taki dzień jakiś popaprany, że te dzieciaki marudne, ja chyba oszalałam, ale przeprowadziłam rozmowe z mężem - nawiązując do tematu z zamkniętego.. szczegóły wkrótce :-p

Edyta miłego czytania :-D

Hej hej hej : D

Alusia, śliczne są te butki!

Dorotko, jestem jestem, nadrobiłam. : D

Nałaziłam dziś się po mieście, masakra. Nóg nie czuje. : D I w ogóle tyle spraw dziś pozałatwiałam. Skończyłam P. te wszystkie cyrki. Za bardzo wstyd mi ludzi było i już się bać zaczęłam, tyle smsów, telefonów z groźbami i akcji co on narobił, eh. Jeszcze ani grosza na dziecko nie chciał mi dać odkąd się wyprowadził. Jak usłyszałam ostatni "twoje dziecko to se je wychowaj" nie wiedziałam czy mam zacząć płakać czy się śmiać? Bo ja się zacharowywuje czasem, że siły na nic nie mam, głowe do poduszki nie zdąże przyłożyć i już śpie, a ten sie prowadza co rusz to z jakąś inną, nowy samochód sobie kupił wszystko nowe, no ej. I udaje, że dzieci nie ma. ;|

Toxi- współczuję, ja takiego problemu nigdy nie miałam, może dlatego, że mój mąż miał dobre serce :tak: był bardzo uległy, więc wszystko z nim można było załatwić. Cóż, zawsze możesz swojego byłego podać do sądu, tylko po co te nerwy i dodatkowy stres...powiedz mu, że skoro Twoje dziecko to nie widuje go od dziś, a sam Maksiu mu kiedyś te słowa wynagrodzi...

Kropeczko, dziś byłam w paru urzędach i w ogóle, odebrałam mu prawa do dziecka. Załatwiłam alimenty, nie chce płacić to państwo będzie płacić i tyle. Ostatnio zrobił mi scene, nożem mi groził, darł się i w ogóle jak przylazł, a dziecko w drugim pokoju płakało i z płaczu się zanosiło. Nic na nic cholera wrażenia nie robi. Policja go teraz szuka i wogóle.

reklama
Jolitk@ dobrze że przeprosiłaś się z kółkiem :) ja też to zrobiłam i kręcę po 30 minut :D ;))

Edysiek ja się jakoś nie moge zabrać za to żeby czytać moim chłopakom. Oni śpią w dwoch różnych pokojach i mi ciężko ale chciałabym też im kiedyś czytać ;) zobaczymy co z tego wyjdzie jak będą starsi :)
A chlebek pieczony jest pysznyyyyy !! Ale mi zrobiłaś smaka ale napewno w mojej diecie nie jest mile widziany :D ;) ;)

Toxi co za durny facet ;/ Najważniejsze że sobie wszystko załatwiłaś i miejmy nadzieje że będzie teraz coraz lepiej ;* ja nie potrafie zrozumieć takich ludzi... Trzymam kciuki żeby się wszystko ułożyło ;*

A mi się dzisiaj śniło że dowiedziałam się że mój mnie zdradza :D w senniku wychodzi żę to oznacza wierność i oddanie w rzeczywistości hmm ;)) ;P

Do góry