reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

witam

Toxi OTD (ojciec twego dziecka) jest popaprany psychicznie:no::szok: Z nożem przychodzić? Czy on jest niespełna rozumu, grozić? Ale że co? Że ma ci coś dać na Maksa? I to jest powód? A zgłosiłaś, że ci groził? Bo nie doczytałam.

Mateuszkowa to czekam na relacje z rozmowy - w szoku jestem;-)

Alusia ile razy mi się śniło, że mój mnie zdradza:sorry2: a jaka wściekła się na niego zawsze budziłam hehe;-)

reklama
Gaja a ja obudziłam się jakoś wyjątkowo dobrze nastawiona do niego ;)) heh ... :p zaraz ide do niego do łóżka może go będe molestować haha :D :))
A jaka pogoda u Ciebie? ;* Wyspałaś się? ;*

Toxi - uważaj na siebie! Powiadomienie policji może u niego tylko nasilić agresję, staraj się jak najczęściej być w towarzystwie innych osób.
Alusia - aleś się nakręciła na tą zdradę... u mnie było na odwrót: śniło mi się, że zdradził i się sprawdzało :tak: Tobie życzę tej lepszej wersji.
Może chłopcom czytaj na zmianę: najpierw ten mniej grzeczny, a potem drugi, spokojniejszy?
Bartuś czyta co wieczór, teraz też ogląda książeczkę. Mam chwilkę spokoju.
Dzień dobry tak wogóle :)
Obiad na dziś mam już gotowy, chałupa odkurzona i ogarnięta, na zumbę idę jak Bartuś zaśnie, więc mam chwilkę na kółko na forum.

Kropeczka no troszkę się nakręciłam ale co poradzę? :pP
A co do czytania to nie potrafię pierwsze jednemu a potem drugiemu to co ma robić ten któremu nie czytam? :p chyba by mi dom rozniósł ale spróbuje czytać raz jednemu raz drugiemu i może troszke się te mały wyciszy przed snem :))

No i nie bądz taka i pokaż się wreszcie jak zumbujesz :D

Alusia u mnie pogoda straszna, szaro i buro i zimno - pale w piecu:dry: bo w domu 19 stopni i jak sie siedzi to chłodno:sorry2:

Edysiek mam pytanie ogrodnicze, czy robisz może gnojówkę jakąś z pokrzywy do podlewania? Bo mój T. zrobił i niby to jest dobre dla roślin ale smród niesamowity:eek:

Gaja - moja mama kiedyś robiła... tak, zapach niesamowity :szok: ale co roku warzywa ma udane.
Alusiu - przeszukałam różne zumby w yt i robię tak jak ta laska, z tym, że szybciej. za dużo zachodu z nagrywaniem (kto mi to nagra? chyba Bartuś...) potem wrzucaniem do sieci, nie mam nigdzie konta ani na youtube ani na wrzucie więc tylko szkoda mi czasu na ten zachód... nie naśladuję innych, robię jak mi wygodnie, bo jeśli się będę do czegoś zmuszać, to mi się odechce. Dlatego jak tylko masz ochotę - improwizuj! :tak:

Kropeczka ale ja chce Ciebie !! :D

Gaja u mnie dzisiaj póki co słońce ale 11 stopni ale w sumie pranie na dwór mogę wywiesić a trochę się nazbierało :D

dzień dobry

kurka waga spada:-D:-D:-D:-D

Aguś wiesz co może i dobrze, że tak powiedział - masz juz jasność jaki jest, a nie zastanawiasz się, przykre to bardzo, ale masz swoje dziecko które kochasz a ono kocha Ciebie :-) będzie dobrze, a Twój syn będzie z Ciebie dumny, że ma taka mame! :*

Iza, Żanetko proszę czekać, muszę to opisać i wkleję na grupe :p

Ala co za sny! pewnie jest tak jak piszesz, ale nie wierz w to za bardzo - nie w sensie, że Cię zdradzi, ale w sny:sorry2::sorry2: a mi się śni często, że jak oszalała bzykam sie z kimś, ale jego twarzy nigdy nie widzę i nie powiem, czasem tak realistycznie że hoho, a może czytaj im przed kapaniem ?

reklama
Hej :* super że waga spada :D ;)) :)) ja się zważe znowu za tydzień w poniedziałek :D ale wczoraj ubrałam takie spotdnie to jeszcze miesiac temu ledwo w nie tyłek wciskałam a teraz są dobre nawet mam troszke luuzu :D ;)

Mateuszkowa Ty to jesteś szalona z tym seksem :D ;P nawet masz sny o seksie :D dobra jesteś !!

Do góry