reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

A ja własnie zrobiłam sobie mleczko :D i naprawde nie chce się po nim jeść i ochota na słodkie przechodzi :p ;))

reklama
jestem i ja,
byłam na działce plewić - masakra i tak w połowie może jestem tego dziadostwa:baffled:

Jolit@ ja mam bieżnię sportową - szkolną na dworze pod nosem:tak:

Edysiek mrówki poszły, kupiłam ten proszek co do gniazda niosą i na drugi dzień żadnej nie było:-D

Co do butów u kogoś obcasy mi sie bardzo podobaja ale sama nie umiem w nich chodzić, nogi mi sie męczą i niewygodnie mi. Ja to najlepiej w szybkobiegach sie czuję - ot trampki, sandały, ogólnie płaskie podeszwy:tak:

Gaja a ja znowu nie lubie chodzić w płaskich ;/ jakos czuje się taka malutka i grubiutka ;D ;P

Olek znowu nie śpi i ryczy jak dziiki ;/

Ala ja chyba zaczne pić mleko jak głodek zacznie mnie chwytac zobaczymy :) a czemu mały ryczy ?? wymusza?

Gaja ja tez wole płaskie obuwie :p a najlepiej japonki :-D

Aluniu jak ja pół życia w glanach przechodziłam to teraz mi ciężko na obcasy wskoczyć a wiem i widzę, że są seksi - nie da się ukryć, tylko moja stopa już przyzwyczajona do płaskich.

Mateuszkowa bo on nie lubi spać :)) jak go klade spać to on wpada w taką histerie jak bym go biła ;D

No pizzy już ze 2 soboty u nas nie było :shocked2: Jak będziemy w sobotę w domu to czemu nie :-p drożdze mam zawsze w lodówce a reszta się znajdzie ;-)
Zjadłam 1 kromkę chleba smażonego w jajku, bo Angela jadła na kolację :blink:
A od mleka lepsza woda, bo szklanka mleka ma 120-140 kcal :dry:
teraz jem szczypiorek :-)

Edytka jaki to chlebek ? jak sie to robi?
ja kocham jaja po wiedeński.....mm..........mąż robi genialne
wiem, że mleko ma kcal ale po nim nie chce mi sie jeść jak po wodzie, a co tam żre znowu placek, dziś mam dzień obżarstwa od południa, niech słonko wyjdzie to i ja z domu wyjde .. :dry:

Ala no to "super" :/ nic nie pomaga ? czytanie książeczek ? ja tego strasznie chce uniknąć, żeby czytac ale w dzień a nie do spania :p

Edysiek i Alusia padne z Was :-D chichralam sie do monitora jak glupia :-D z tym,ze Edyta miala 10 km. do sklepu po zakupy jechac na rowerze :-D eh...

Alusia buty fajne ale ja podobnie jak dziewczyny ...moje nogi tez sa przyzwyczajone na plaskim,moze nie tak calkowicie bo z 3-4 cm. obcas mam buty a na lato tak z 6...ale to max. w wyzszych od razu mnie nogi bola...chociaz teraz gdy juz nie musze wszedzie malej zabierac to kto wie ;) moze skusze sie na jakies sexy szpileczki :-D bo przy dziecku w takich jakichs szpilach to dziwnie sie wyglada :sorry2:

edit.
Lapie za moje kolo ... przeprosilam je

Ostatnia edycja:
reklama
Pijcie mleko Dziewczyny, uzupełniacie wapń :) a kalorie? lepsze te, niż w czeko, a 1 kostka ma 25 kcal. A co to jest ta jedna kostka...na ząb ;)
Mateuszkowa - a moje nie śpi, ale zaraz się upomni. Spał dziś 1,5 h x 2 drugą drzemkę miał przełożoną na później, bo babcia wpadła na kawę :nerd:
Alusia - butki ok, sexi, ale nie w moim stylu. Lubię obcasy ale nie w klapkach, męczę się wtedy jak na szczudłach, na co dzień biegam w płaskich, obcasy tylko na wyjścia z chłopem, bo on uwielbia. Mnie w nich uwielbia, żeby było jasne :-p ostatnie jakie kupiłam w Bacie to jedne tenisówki-espadryle na płaskim a drugie balerinki ale na koturnie. Natomiast dla mnie obcas to tak do 5-6 cm, nie wyżej, w Twoich wybiłabym swoje koronki :-D
Gaja - łączę się z Tobą w bólu plewienia... rabatkę z kwiatkami już 2 razy plewiłam, jeszcze kawałek został, a gdzie tam do końca.. teraz pogoda dobra, bo w tym ukropie słabo mi było.
Edysiek - jak tam włosy po farbowaniu? kolorek z tej farby nieźle się trzyma, ale mam już odrost... a farbowałyśmy chyba w wielkim tygodniu, nową farbę juz mam, ale może się jeszcze przemęczę...

Do góry