reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Z tym dorastaniem u facetów to ciężka sprawa :tak:
A Wiktor ładnie drzemki sobie robił w dzień jak byłam chora ,to spalismy codziennie , teraz jak już dochodze do siebie to już mu się znudziło troche spanie w dzień ;-)

ja chcę już urodzić !

dokładnie! :tak: a ze spadniem to naprawde nie zazdroszcze, ale może będzie taki kochany i pozwoli mamusi walnąć kimke chociaż na godzinke :tak:

BMR to powodzenia w sprzątaniu mieszkana i nie przemeczaj sie za bardzo, i && aby wtedy ten skurcz nie wrocil tzn jeszcze nie teraz:tak:

reklama
Ja licze na to że ze wzgl. na to że tak wcześnie wstał i jest pogoda za oknem jaka jest czyli szaro buro deszczowo to pójdziemy sobie spac kolo 13 :D mam nadzieje:D

Sicil dzien dobry :))

Dzień doberek :)

Witam się z Wami pierwszego dnia na L4 :sorry: Qrde, trochę dziwnie się czuję ze świadomością, że wrócę do pracy dopiero za pół roku. Tyle mam jeszcze do zrobienia, a jak co do czego przyszło - nie wiem, za co się zabrać :-p

Na właściwym wątku napisałam szczegóły wczorajszej wizyty, tutaj tylko powtórzę, że na plusie 14 kg :zawstydzona/y: W dodatku muszę przejść na dietę bezsolną ze względu na te duże pbrzęki nóg, więc zaczynam dzień od kanapeczki z sałatą, wędliną i pomidorem bez soli :confused2: Jak ja to przetrwam? Lubię porządnie przyprawione potrawy..

Ok, czas na plan: dzisiaj sprzątanie szafki z butami i pozbycie się wszystkich zimowych :tak: Potem obiadek i ogarnięcie chaty. Na pierwszy dzień wystarczy, prawda? ;-)

dzień dobry!!!!

wstałam i mi się nie chce :/

ale muszę się zebrać,bo dziś wizyta u gina...ciekawe,co wymyśli ????

kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj i miłego dnia!!!!

Iwon pierwszy dzień to powinnaś przeleżeć i przepachnieć :-)

Dzięki ;-) A z tym moim ambitnym planem rzeczy do zrobienia na wolnym trochę się skomplikowało, bo lekarz nakazał dużo odpoczywać ograniczając stanie i siedzenie… pozostaje mi jeszcze opcja wiszenia w powietrzu ;-)

Lena, Ruda
powodzenia na wizytach!

Słuchajcie, ostatnio czytałam, że rodzaj aktywności, jaką dziecko przejawia na tym etapie ciąży odpowiada temu, co będzie tuż po nardzinach. Ja nie chcę nic mówić , ale młody nadal buszuje tylko w ciągu dnia, a całe noce spokój i pobudka o 6-tej ….. :szok::-p:-p:-p

Oglądacie YCD? Ale fajnie, że Igor przeszedł dalej, wczorajsze wyniki były po mojej myśli :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień Dobry:)
Iwon, co do spraw na dzić , to masz rację. Nie możesz za bardzo szarżować:) Pociesz się tym L4 ;) Odpoczywaj i siły zbieraj:)

Ja dzisiaj od rana sprzątam, bo ok 9 teściowa ma przyjechać.
Ogólnie miła babka, ale plotkara niesamowita. Jak do mnie przyjeżdża to całą noc spać nie mogę. Bo zagląda mi w każdy kąt, sprawdza czy mam czysto, czy Marcel nie ma przypadkiem jakiejś plamki itp. a potem jedzie do szwagierki i gadają. Masakra....

Dziewczynki, dostałyście może od gina plan porodu? Ja wczoraj dostałam. Mam wypełnić i mieć przy sobie na porodówce. Razem z informację, jakie mają stosować znieczulenia itp.

Do góry