reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

BMR na razie poza tym,że brzuch mi stwardniał cały,tak jakby dookoła łącznie z tyłem to nic się nie dzieje :angry:
Chyba już straciłam nadzieję na wcześniejszy poród :-(
A krewa z nosa to mi od 3 dni leci - pewnie znowu wyjdzie,że mi hemoglobina poleciała,bo młody wszystko zabiera...A już było dobrze!

reklama
ja na chwilke z rana wpadłam się przywitać....nocka do bani bo skurcze mnie trzymały od 2 w nocy tylko że nie regularne...zaraz zmykam na zakupy...wpadne później was poczytać

miłego dzionka dziewczynki

Witam.

Lena kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&

Nocka taka sobie, najgorsze że jak już toaleta załatwiona to maluszek zaczyna się wiercić, on przestaje i toaleta znowu i jak tu sie wyspać.
Dzisiaj nastawiam się na porządki i może jednak te torbę spakuję bo widzę że jednak nie przelewki:angry:

Witam

znowu pospałam na plecach, ale obudził mnie ból brzucha na samej górze, tak jakby przepona i teraz mam wyrzuty sumienia czy małemu nic nie zaszkodziłam... :-(

Polaa Niespodzianka zdrówka dla Was

Kciuki za wizytujące i za te co już mogą i chcą rodzić;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Oj cos czuje, ze w tym tygodniu przybedzie na forum "czerwcowych" Maluchow...:tak:
też tak myślę :-) kilka pretendentek na mamusie majowo-czerwcowe mamy ;-)

Witajcie. Wstałam dziś o 7 rano, totalnie wyspana, i zastanawiam się co robić przez cały dzień bo akurat dziś nie mam nic zapanowane.

Wczoraj w końcu coś się u mnie ruszyło. Poszliśmy do kina i dostałam skurczy, które szczególnie nasiliły się podczas powrotu do domu. Bolał dół brzucha, krzyże i przez chwile myślałam, że może już rodzę:-) No ale jeszcze nie mój czas, natomiast wyraźne opadł mi brzuszek. Zobaczymy w czwartek na USG. Ok idę na śniadanko.

też w końcu zaznaczyłam pępek na ścianie i jak wczoraj sprawdzałam to w ciągu tyg obniżył się o 2,5cm

to dużo czy mało?

Hej Ladies,
witamy w kolejnym tygodniu:-) U mnie to 35 tc i powoli dociera do mnie myśl, że może uda mi się donosic tę ciążę do końca... a tak się bałam wczesniaka.
Wprawdzie jeszcze parę tyg przed nami ale już bliżej niż dalej:-)

U części z Was to kwestia dni. A może nawet godzin;-)

Trzymam kciuki za wszystkie Czerwcowki, które chcą jak najszybciej urodzić&&&&&&&&& :-):-):-)

Przede mną dzień decyzji: czy jechać odebrać wypis czy może wrzucić pranie czy może jeszcze położyć się na trochę? itd.

Tyle rzeczy do zrobienia energii 0. :-(
A i gorąco się czai za oknem :-(

Wstępnie idę na ineczke:-) owocnego dnia :-)

Witam:)
A ja się dzisiaj wyspałam. Wstaliśmy o 7 :)
Wieczorem mnie trochę pobolewał brzuch ale przeszło.
Dzisiaj mam zamiar odpoczywać.

Udanych wizyt życzę:)

reklama
Witam się i ja chorowitka z zielonym glutkiem :-( :-( :-(
Cały weekend przerąbany, w sobotę to już mnie tak wzięło że nie miałam sił się ruszyć na szczęście już dziś lepiej ale krtań zawalona na maksa mówię jak żul z berzy :szok::crazy:.
Uderzam dziś na wizytę do gina sprawdzić łożysko czy wszystko oki no i zaczynam puchnąć :-(, w ogóle zaczynaja mnie dłonie dziwnie swędzieć, robią mi się takie małe krosteczki i swędzi na maksa !!!!!!

Do góry