reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Pok hahaha ale ciążowego nie mam w domu a do apteki mam daleko :-) Jutro termin @ :tak:

Magdalena nawet jakbym chciała to nie mam :-p

Ja mam w pdf.! Nawet wysyłałam tu dziewczynom na maila! :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
witam polowy nie pamietam...
napewno brzuszki sliczne ;-)
dzieciaczki fifka fasolka neciuszka mineralna slodziaste
fifka super ze tak mu marcheweczka smakuje

a moja dzis 2 razy sie z krzykiem obudzila sny ma jakies zle...;-(

ael no wiktor to zdolniacha ;-)

no i zapomnialam co jeszcze ..

a necia ja pampersy zmienialam zawsze jak mi siusiu bokiem ucieklo i widzialam jak pampers sie przy krotki ze pempka nie zakrywal to byl zamaly;-)

witam nowa mamuske no czy ja dobrze widze 3 dzieciackow masz wow

Witam z rana,ja znowu wcześnie bo mąż w delegacje pojechał,mam nadzieję,że tym razem bez mandatu wróci...
dzziewczyny jak sobie radzicie z bólem pleców,tak w dolnej części? kurcze nie mogę się ułożyć w nocy:-(

witam się i ja :)

moje dziewczę nie śpi od 5 najpierw brzuszek potem papu a teraz myśli czy spać i jak tu bączka puścić ;-)

miq mnie pomagało leżenie na boku i małż mi masował co wieczór

Dzień dobry! :-D

Miq mi maż wieczorami tak jak Neci masował plecy ale po za tym to też sie strasznie męczyłam... :no: i czasem w nocy robiłam sobie spacery bo nie dałam rady wyleżeć. Ale plecy to jeszcze nic... w ciąży miałam "syndrom kręcących nóg" przez to ze mały mi żyły uciskał... koszmarna sprawa... leżysz i czujesz ze nogi ci drętwieją i bolą tak ze nie idzie wyleżeć... Ulgę odczuwałaś tylko stojąc...

Necia mojego też brzuszek męczył troszkę rano... ale teraz już śpi :-) Kochana na ci dzisiaj paczuszkę wyślę! Męża po pracy wyciągane na poczte bo sama nie zaniose tego bo to jest ciężkie jak nie wiem... !

Atan mój też ostatnio budzi się z Krzykiem.... i nie wiem o co chodzi...

Ostatnia edycja:
Cześć kochane :-)

Dzisiaj mam troszkę lepszy dzień... ale nadal się martwię tym... Czasami dochodzę do wniosku, że lepiej byłoby zaprzestać starania.... :-(

Może to dziwnie zabrzmi, ale czasami zastanawiam się nad adopcją... bo skoro Bóg nie chcę abym zaszła w ciąże to to jest jedyne dla nas wyjście... Myślę, że jeśli do końca tego roku nie zajdę to poważnie zacznę się nad tym zastanawiać....

reklama
Do góry