reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2012

fakt, że nie da się nikomu udowodnić, że ciążę planował lub nie i takie twierdzenia nie powinny padać, nikt też nie może zabronić zajścia w ciąże i to nie jest nielegalne (na szczęście :-) ), ale sytuacja trudna, bo to się może za nią ciągnąć, chyba, że kara zostałaby jednak odroczona, potem zawieszona (z dozorem np.) i miałaby kobieta swoją szansę na nowe życie,

reklama
ale POLSKIE PRAWO jest tak skomplikowane, że nie ma osoby która by się w nim odnalazła. i władza jeszcze bardziej je komplikuje.
Życzę tej kobiecie jak najlepiej. niech sobie życie ułoży i prawnik pomógł jej się wybronić.

ale każdy raczej wie, że nie powinno się wchodzić z nożem do banku i grozić ludziom żądając pieniędzy :-)

a my już po lodach leniu****emy :-D

no tak nie powinno się grozić innym.

wielu rzeczy się nie powinno a ludzie to robią.

aborcja, morderstwa kradzieże napady i wiele innych i niektóre nigdy nie ujrzały światła dziennego w świetle prawa.

a ja się tak rozmarzyłam o wycieczce nad morze ... , ale nie ma takiej opcji, bo bym nawet - pomijając inne rzeczy - nie dała rady w aucie tyle godzin, ech... już mi się to morze zaczęło po nocach śnić , Majka tez je uwielbia i ciągle wspomina nasz ostatni - babski wyjazd - było cudnie i mam na szczęście miłośniczkę morza w rodzinie -do ewentualnych głosowań :-)

sonkaa
ja pochodzę z nad morza, ale teraz siedzę w Bydgoszczy.
ostatnio jechałam na komunię brata. pociągiem 3 godziny + ok 2 godzin autobusem z przesiadka.
masakra jak zmęczona byłam.
nie wiem jak w wakacje wytrzymam bo będę jechała pociągiem na tydzień, a na koniec wakacji z mamą B jedziemy po niego autem.
ciężko będzie. w pociągu chociaż można się powiercić i wyprostować a w aucie.

no a ja z Bie4ska - 10 godzin jak nic, jeszcze wszystko rozkopane teraz, mowy nie ma żebym dała radę :-(, zostaje tylko pomarzyć...

Oj my wybieramy się nad morze i nie wiem jak zniosę tą podróż :baffled: Ja z Wrocławia to trzeba jechać z 7-8 godzin bo droga beznadziejna. Chyba że skoczymy autostradą przez Niemcy, 2 lata temu tak jechaliśmy to chyba w 4,5 h byliśmy, no ale trasa dużo dłuższa.
Ale u mnie jest gorąco! Mam nadzieję, ze jutro będzie troszkę chłodniej.

reklama
Do góry