reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Biola-średnio dobre wieści:/Oby tylko wreszcie Młodemu odpuściło!!!
Ale mega nudny i ciągnący sie dzień:((( Miłego wieczorku Wam drogie Panie

Nikus drze sie juz gidzine nie ma goraczki myske ze to uszy r pojechal wlasnie do apteki bo nocki to chyba nie przezyje
Anineczko co podawalas mlodemu na uszy?
Dobra r nic nie dostal bo nikus jest za maly musi lekarz wystawic recepte:(

Ostatnia edycja:
Biola trzymaj sie dzielnie
Lubiczanko oj tak mi tez sie dluzyl dzien

Zarejstrowalam siebie i Lenke do lekarza dopiero na wtorek bo jutro pozamykane poki co narazie mnie wogole nie slychac jak cos chce powiedziec
Natalka mnie dzis rozwalila az sie poplakalam mowie do mnie mamusiu ale bedziesz mowic,ja przeprasza za wszystko bede zbierac zabawki po sobie

Spokojnej nocki zycze

Hejka dziekuje wam za b mile slowa:)nocka znowu zarwana:(nikus nie ma juz goraczki ale za to caly czas ryczy i marudzi.wsadzilan go teraz do wozka bo juz normalnie niewiem co z nim robic zeby przestal plakac,teraz spi ale,jak tylko przestane go bujac to ryk:(nie mam juz sily jestem tak zmeczona ze zasypiam na stojaco a tu jeszcze r idzie do pracy i zostaje sama:(

Witam
Ciekawe czy ciepło na zewnątrz bo słoneczko świeci. Ale mi się spać chce. Mam dzisiaj luzik z obiadkiem bo mam rosół i gołąbki więc gotować nie musze:-)
Sąsiedzi wrócili wczoraj wieczorem ze zlotu motocyklowego w Killarney i przywieźli P koszulke

Biola
dużo siły Ci życzę.
Aniaa oj jaka Nacia słodka, a jak tam dzisiaj sie czujecie??
Gliwa buziaczek dla Igorka na jego 10 miesięcy.

reklama
Witam
Biola-trzymaj się dzielnie!!!
Gliwa-cmok dla Igorka...oj leci czas,leci
Aaniu-oby dziś milej czas zleciał;)
Nie wiem jak reszta kraju,ale"u nas"zapowiada się nienajgorzej;)))
Dobrego dnia

Do góry