reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

..:: Młode Mamy Weteranki ::..

Hehe "Brygada MM" sie tworzy haha :-D
Umi super ze weekend fajnie zleciał :tak:
sali jak 13ego ma byc upal 30 stopni? na tvn pokazywali ze ma byc od środy coraz cieplej...:eek: :-D

U mnie Hania w szkole, a chlopaki wariuja choc zaraz mlodego poloze;-)
Hania ma w środe wycieczkę na dzien dziecka niby ;P kino 3D, park hula jakis i Mc Donalds, ale plus bo do Radomia, wiec bliżej niż wawa, mam nadzieje ze nie bedzie źle sie czuć :-)

reklama
w sumie macie rację :-)
w końcu tak jak pisałam .. powychodziły mamy które były pochowane i nie chciało im się tam pisać ..
szkoda tylko że trzeba 2 wątki ogarniac :-p
ale jakoś da się to zrobić :-)

co do trolla to wam powiem że dziwna była.. znaczy nie widzę w tym celu.. ani się nie awanturoała ani nic..
miła spokojna :/
aaaa ten jej chłopak bogacz niby ją rzucił :sorry:
ludziom to się nudzi... :/ aż strach o własne zdjęcia !
trzeba podpisywać za kazdym razem jednak :tak:

nie nadrabiam bo czytałam wczoraj a dziś mnie choroba dopadła :/

Ostatnia edycja:
Liza ja mowie o 9 a nie 13;P
U nas pokazuja 19-21 stopni i deszcz no temp moze byc tylko zeby nie padało;/

Kamcia strach o zdjęcia to jest święta prawda:sorry2:
Liza ale fajnie Hania ma:tak:
sali u nas jest 24 duszno jak nie wiem i deszcz:/, ale zero ulgi po tym deszczu
kasiek planujesz już urodzinki?

Umi a jak:p Ja w takich sprawach ma ciężkie myślenie i już myślę co kupić C na urodziny we wrześniu hahaha

Umi to zazdroszcze bo u nas 13;/ ale nie jest jakos specjalnie zimno bo nie wieje.
Dzisiaj ide zamówic torcik na Kai ur. no i cos na grilla wymyslec...moze macie jakies pomysły?
Na razie wiem ze zrobie mielone na patyku ala kebab do tego sos mietowy...hmm i nie wiem co jeszcze zeby dzieciom smakowało,moze rybke w foli hmm i szszłyki pewnie z fileta.Jakies pomysły??

sali no tak ale od 9ego do 13 niedaleko, a deszcz to ma byc przelotny, także czym sie martwisz:-) ta pogoda jeszcze moze sie zmienic o 180 stopni ;P heh :dry: :p

U nas dzis zachmurzone niebo i 15 stopni, fajnie tak nie gorąco, nie zimno ;-) hehe
Miki spi, obiad zrobilam - dzieciaki rosół, a męzowi krokiety z barszczem czerwonym ;) hehe

reklama
ale co mi po 13-stym Liza?:-pJa chce pogode na 9 haha a ma byc 21 więc zaden to upał no i burze maja byc...jestem dobrej mysli bo tam gdzie robie Kai ur rzadko pada,pada wszedzie w kolo a u nas sucho...jak dzwonie po znajomych to sie dziwia ze u nas słonce..takze zobaczymy...bo to juz by było zrządzenie losu jakby znowu nie miala pogody w urodzinki...a tak sie cieszyłam ze latem sie ur i bedzie mogła w plenerze robic imprezki;)

Umi znam znam kaszanke z kapustą,ale nie sądze zeby dzieciom to smakowało juz po estetyce wizualnej..hehe
Musze patrzec głownie na dzieci bo to mały kinder bal bedzie;)

Ostatnia edycja:
Do góry