reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

..:: Młode Mamy Weteranki ::..

ale co mi po 13-stym Liza???:-pJa chce pogode na 9 haha

Umi znam znam kaszanke z kapustą,ale nie sądze zeby dzieciom to smakowało juz po estetyce wizualnej..hehe
Musze patrzec głownie na dzieci bo to mały kinder bal bedzie;)
:-D:-D ulubione danie z grilla mojego syna:-p ale on to wszystko zje co sie mu da:-p

reklama
Hejka;-)
My dzisiaj trochę pojeździłyśmy autkiem:-D mała spała jak nie wiem, gorzej jak się zatrzymywaliśmy:-D w drodze powrotnej wisiała już na cycu:-p Najważniejsze że niuńka już za 3 tyg będzie miała swoj peselek i akt urodzenia już mamy:-) Alicji dałam konsole i siedziały sobie z babcią w samochodzie obie grzecznie;-) byłyśmy też w hurtowni, kupiłam farby do pokoi i na korytarz, dzieki malej dostaliśmy rabacik babci i wyszło dużo taniej:-D

kurcze plecki mnie strasznie bola... bardziej się teraz męczę niż w ciąży...

Malwina widziałam boski motorek:-D nie dziwię się że mała w kasku spała:-D
U nas też dzisiaj jakaś taka dziwna pogoda, niby zimno a cieplo;-)

Liza z cebulą nie próbowałam, ta tez owijana złotkiem:tak:, pikantne przyprawy do tego. Mniam:)
snoopy widze zakupy sie udały i nawet dziecko się przydało:-p

Mnie chyba wiosna dogrzała bo nagle mi się marzy małe dziecko:sorry2::-p, dobrze przynajmniej że mam tą świadomośc że przyjdzie ta jesień i wróce do normalności:-D

ja kaszanke na tacce robie i tez z cebulką ...
no musze pomyslec na razie nie mam w ogóle weny ...

Snoopy mnie tez zawsze strasznie plecy przy karmieniu bolały pamietam jak dzis;/

umi właśnie widziałam, że mieliście weekend pełen atrakcji :-) Kacprowi się podobało? Głupie pytanie w sumie, wiadomo, że się podobało ;-)

Malwina P. też nie mógł uwierzyć, że Twoja Zuzia sama na takim motorku jeździ, zdziwiony był :-p widać, że motoryzację ma we krwi, po rodzicach ;-)

kasiek
to jeszcze trochę i 3 latka :-)

Liza oo to Hania fajne atrakcje będzie miała, na pewno się jej spodoba :tak:

sali u nas też ok. 13 stopni ale za to duszno :dry: chyba będzie burza!
Jaki torcik zamawiasz?

snoopy a jak tam remocnik? Posuwa się do przodu? Kiedy planujecie przeprowadzkę?

My dzisiaj z rana byliśmy zawieźć znajomych do innego miasta, bo sprawę mieli, wróciliśmy, szykowanie obiadu.Tteraz dopiero zjedliśmy i P. pojechał z moją mamą po szafkę, taką jednodrzwiową wysoką, bo już nie mam gdzie Zuzi ubranek chować :dry: Mam komodę z 4 szufladami i tam ma te ciuszki, no i masakra jest, zawiasy się aż urywają, takie obciążenie i poza tym czasami ledwo się szuflady otwierają, tak są zapchane.

Zuzia póki co u teściów, później po nią pojedziemy :tak:

Snoopy super ze zakupy udane

Anetka powiem Ci ze na placu zabaw tez są wszyscy w szoku ze ona ma dopiero 2,4 latka bo ich dzieci np. 3 letnie nie jezdzą jeszcze na rowerku. Bys widziała jak M się cieszył jak zaczęła jezdZić hehe
Co do rzeczy Zuzi, to mam tak samo , rzeczy są poprostu wszedzie;-)

Anetka a jak myslisz???;P Monster high oczywiscie...jak zrobią...bo to tylko chodzi o taka naklejke czy nie wiem jak to sie tam zwie hihi.

Ja ostatnio kupiłam Kai sukienke na allegro od babki co mieszka nie daleko mnie i ona teraz dała mi 3 wory ciuchów na sprzedaz i godz siedzialam i wybierałam i na tyle worów wybrałam 4 rzeczy bo reszta mi sie nie podobała a wiekszosc duzo za duze wiec wpadnie kumpela która ma 7 letnia córke i cos wybierze bo duzo nowych z metka i taniocha;)

Kaszanka beeeeeee:p Ale każdy je to co lubi:p Kiedyś babcia bała mi 5zł za zjedzenie 5g kaszanki zjadłam ale było mi źle:p

Umi heheh Ty chyba co jakiś czas masz taki odchył:p

Snoopy moja też zawsze się budziła jak gasiliśmy silnik:) Super że zakupy udane;)

Anetka to czystkę trzeba z ubrankami zrobić:p

Sali
P4144117.JPG
albo
2223439345

A ja mam smaka na taką spódnicę:p Maxi DługaSpódnica z Dzianiny - 9 Kolorów (2381887219) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Kasiek;) ja bede miala zwykły tort bo na takie cuda nas nie stac niestety ale są piekne,dla Kai bedzie frajda jak bedzie mial napis(mam nadzieje ze maja takie "nadruki" w tej cukieni w której zamawiam) i kolory Monster a i tak wszystko zaraz bedzie zjedzone hehe
Spódniczka nie moj styl ale u innych mi sie podoba,ale to dzianina moze byc za "ciepła"jak na teraz co??Wybrałabym koralową;)

Ostatnia edycja:
Do góry