reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po raz pierwszy :)

a jest:tak: Liwia Ligia, chciałam takie na bierzmowanie ale ostatecznie nie wyszło:-D

Fifka nie obrażaj się, jak Ci się podoba to fajnie, ja akurat nie lubię swojego imienia:-p

reklama
Hej dziewczyny! Standardowo nie dam rady Was nadrobić, ale pewnie piszecie o jakichś rzeczach związanych z wychowywaniem dzieci, macierzyństwem itp. więc jeszcze mam czas żeby to sobie dokładnie przestudiować. A na pewno nie omieszkam tego zrobić!

a u mnie dziwne rzeczy... @ nie przylazła! Piersi mnie bolą jakoś dziwnie, sutki pieką przy najmniejszym dotyku, brzuch boli jak na @ i plecy w części lędźwiowej, ale to mogło mnie przewiać. A wredoty jak nie ma, tak nie ma. Ja już chciałam nowy cykl i nowe szanse, a ona mi na złość robi!

czytała któraś z was może bloga Kochamy Laurę???? to jest straszna co matka tego dziecka musi przechodzić.... :baffled: oczywiście dziecko też ale ono jeszcze wielu rzeczy nie rozumie...

Eve to kiedy testujesz?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
No namawiać Cię nie mogę ale ja osobiście bym nie wytrzymała ani minuty!!!! Kiedy miałaś termin @>????

namawiać mnie nie musisz, bo leże właśnie w łożku i myśle:
"zrobię rano test"
za chwilę:
"nie.. bez sensu"
:-)
ale chyba zrobię... a kiedy miałam termin dokładnie nie wiem. Moje cykle wahają się d 30 do 33 dni. Więc albo miałam dostać 1-ego czerwca albo dzisiaj. A jej ani widu, ani słychu!

I jeszcze pytanko Madziu mam. Czy na samym początku ciąży miewałaś biegunki?
I jeszcze! Jaki miałaś śluz mniej więcej w terminie spodziewanej @? Pamiętasz może?

Ostatnia edycja:
Co do biegunek to chyba się zdarzyło na początku ale to już wiedziałam, że jestem w ciaży... a co do śluzu to niestety Ci nie pomogę bo nie zwróciłam na to większej uwagi... Zrób rano test... jak przyjdzie @ to tak samo się podłamiesz pewnie jak wyjdzie I kreska... a przynajmniej będziesz wiedzieć na czym stoisz... a nóż widelec się miło zaskoczysz!! Czego Ci życzę z całego sercaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!! a więc trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :*:*:*

Mam nadzieję, że się mile zaskoczę :) dziekuję za &&&& i na pewno rano napiszę co mi tam wyszło ;**

Kurde... chciałabym szybko zasnąc i sie obudzic rano :)

To uciekaj do wyrka! Przytul się do poduchy i licz owieczki :-p Ja również uciekam bo padam na pyszczek :-p dobranoc :* no i jeszcze raz powodzenia :*

reklama
w takim razie też uciekam :) niestety musze przytulić się do poduchy, bo mąż na nocce :(
ale może rano przywitam go miłą niespodzianka!
kolorkowych snów ;**

Do góry