reklama
eve1911
Fanka BB :)
Hej dziewczyny! Standardowo nie dam rady Was nadrobić, ale pewnie piszecie o jakichś rzeczach związanych z wychowywaniem dzieci, macierzyństwem itp. więc jeszcze mam czas żeby to sobie dokładnie przestudiować. A na pewno nie omieszkam tego zrobić!
a u mnie dziwne rzeczy... @ nie przylazła! Piersi mnie bolą jakoś dziwnie, sutki pieką przy najmniejszym dotyku, brzuch boli jak na @ i plecy w części lędźwiowej, ale to mogło mnie przewiać. A wredoty jak nie ma, tak nie ma. Ja już chciałam nowy cykl i nowe szanse, a ona mi na złość robi!
a u mnie dziwne rzeczy... @ nie przylazła! Piersi mnie bolą jakoś dziwnie, sutki pieką przy najmniejszym dotyku, brzuch boli jak na @ i plecy w części lędźwiowej, ale to mogło mnie przewiać. A wredoty jak nie ma, tak nie ma. Ja już chciałam nowy cykl i nowe szanse, a ona mi na złość robi!
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
czytała któraś z was może bloga Kochamy Laurę???? to jest straszna co matka tego dziecka musi przechodzić....
oczywiście dziecko też ale ono jeszcze wielu rzeczy nie rozumie...
Eve to kiedy testujesz?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oczywiście dziecko też ale ono jeszcze wielu rzeczy nie rozumie...Eve to kiedy testujesz?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnia edycja:
eve1911
Eve to kiedy testujesz?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sama nie wiem czy mam testować czy czekać na @. Boję się, że jak zrobie test to wyjdzie jedna kreska i znowu te same głupie myśli
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
No namawiać Cię nie mogę ale ja osobiście bym nie wytrzymała ani minuty!!!! Kiedy miałaś termin @>????
eve1911
No namawiać Cię nie mogę ale ja osobiście bym nie wytrzymała ani minuty!!!! Kiedy miałaś termin @>????
namawiać mnie nie musisz, bo leże właśnie w łożku i myśle:
"zrobię rano test"
za chwilę:
"nie.. bez sensu"
:-)
ale chyba zrobię... a kiedy miałam termin dokładnie nie wiem. Moje cykle wahają się d 30 do 33 dni. Więc albo miałam dostać 1-ego czerwca albo dzisiaj. A jej ani widu, ani słychu!
I jeszcze pytanko Madziu mam. Czy na samym początku ciąży miewałaś biegunki?
I jeszcze! Jaki miałaś śluz mniej więcej w terminie spodziewanej @? Pamiętasz może?
Ostatnia edycja:
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Co do biegunek to chyba się zdarzyło na początku ale to już wiedziałam, że jestem w ciaży... a co do śluzu to niestety Ci nie pomogę bo nie zwróciłam na to większej uwagi... Zrób rano test... jak przyjdzie @ to tak samo się podłamiesz pewnie jak wyjdzie I kreska... a przynajmniej będziesz wiedzieć na czym stoisz... a nóż widelec się miło zaskoczysz!! Czego Ci życzę z całego sercaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!! a więc trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :*:*:*
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
To uciekaj do wyrka! Przytul się do poduchy i licz owieczki
Ja również uciekam bo padam na pyszczek
dobranoc :* no i jeszcze raz powodzenia :*
Ja również uciekam bo padam na pyszczek
dobranoc :* no i jeszcze raz powodzenia :*reklama
Podziel się:
Liwia Ligia, chciałam takie na bierzmowanie ale ostatecznie nie wyszło