reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
KASIULKA SERDECZNE GRATULACJE!!! NIECH MAJUSIA ROŚNIE ZDROWO!!!

gosiu wyglądasz przepięknie!!!
zyraffka nie pamiętam czy gdzieś wklejałaś jakie łóżko kupiliście Łukaszkowi. jakbyś znalazła chwilkę to pokaż jakie Łuki ma łóżko :)

Kasiulka gratulacje serdeczne-niech malutka zdrowo rośnie !!!!!!!!!!!!
Gosiagro piękny masz brzuszek i tak promiennie wyglądasz :)
Zyrraffka najlepsze życzenia dla Łukaszka -100 latek w szczesciu !!!!
Emalia82 dla Jasia również serdeczne życzenia-rośnij zdrowy !!!!!!

witam się i ja :)
dzisiaj u nas chmury na niebie ,ale i tak do 12 siedzilismy na ogrodzie z małą.Julka to taki łobuz ,że łatwiej z nią na podwórku niż w domku
Julka za tydzien konczy 2 latka ,ale małą imprezę zaplanowalismy na sobote .
dziewczyny jak idzie odpieluchowanie?bo my nadal w lesie w tym temacie, moze jak do brennej pojedziemy na dluzej to się za to wezmę bo będzie więcej czasu.

reklama

Hej
witam się i ja.
Kasiu gratulacje!!!
U mnie brak czasu na net, wiekszośc czasu spędzamy na podwórku a że mam słaby router (bez anteny) to netu na podwórku brak, muszę sobie kupic jakiś lepszy. Krzyś dużo czasu spędza z kolegami (filip w wieku Krzysia tylko z września i mikołaj 2 lata starszy) tylko że raczej bawią się każdy sobie a Krzysiek to w ogóle woli byc z boku, sporadycznie zrobi coś z Mikołajem wspólnie, ale grunt że chcą byc razem.
Z nocnikiem też jeszcze nie jest idealnie mały siusiu woła sporadycznie, od 3 tygodni (nawet chyba już ponad 3) w ogóle nie używamy pampersa, i sporadycznie tylko zdarzają nam się mokre majtki (gorzej z kupą ta zwykle ląduje w majtkach) bo mamusia wysadza Krzyśka co jakiś czas...na noc nadal zakładamy pampersa ale najczęściej Krzyś budzi się z suchym i rano siku ląduje w nocniku więc często jest tak że po 2 dniach wyrzucam suchego pampersa do kosza, ale oszczędność jest spora.

Mam do was prośbę -pytanie...Krzyś dostał trochę pieniążków na urodziny i chciałabym mu kupić za to jakieś zabawki (ale nie samochody bo ich mamy nadmiar) edukacyjne. Co można kupić dla takich maluchów ciekawego aby pomóc im w rozwoju.
Moje dziecko weszło w nowy etap, coraz częściej słyszę pytania, co to jest, po co to jest, co to jedzie, co ten Pan robi, do czego to....zaczyna się robic ciekawie :)

Do góry