reklama
Muma
Fanka BB :)
Hahaha, to Ty lepsza ode mnie jesteś w tym kibicowaniu widzę !chodziło mi o Lewandowskiego;-)... ale jajniki to rzeczywiście takie 'cichociemne'..;-) mnie tera jakby prawy 'dokazuje'..

dziewczyny,mam takie pytanko,mam taki dyl;emat..w lipcu mamy zgłosić się do dr.jechac do Warszawy i dr.powiedziała nam,ze powie nam która klinika leczenia niepłodności jest dobra itd!!I teraz tak,nie wiem czy jechac do Warszawy,czy tu we Wrocławiu się leczyc??tu tez jest mnóstwo klinik tego tyup!1nawet tam gdzie mój mąż był ostatnio z wynikiem nasienia!I nie wiem co robic za bardzo???!!jechac tam,czuy zostac tu!!Za tydzien w czawartem jedziemy na badanie nasienia mojego męża!!własnie do takiej kliniki leczenia niepłodności IN VIMED.Chcemy zrobic bardzo rozszerzone i bardzo szczególne badanie jego zołnierzyków!!
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
hej dziewczyny
kok.o nie denerwuj się wszystko będzie dobrze:******* i mocno&&&&&&&&&&&&&&&
Muma oj ale masz dzień odwrotny do mojego ja nie mam dzisiaj weny do niczego ,ale musiałam zupkę mojej rodzince ugtować bo już dawno zupki nie było,pranie wstawić i wywiesić no i odkurzanie mam ale może wieczorem to zrobię ...
Aleksis ja miałam drożność jajowodów nie laparaskopie
Ani@k u nas na rozmowie dobrze,idzie wszystko po myśli ,mamy nadzieję,że będzie kurs w tym roku
bo on jest najważniejszy dopiero po kursie stajemy się pełną rodziną do adopcji 
alex_ściskam Was cieplutko i zazdroszczę siedzenia u mamy...ja nie mam takiej możliwości
:-(
kasica ja bym poczytała na forach co mówią o klinikach we Wrocławiu i nie jeździłabym jakbym miała możliwość u siebie podchodzenia do in vitro ,no ale statystki też robią swoje......
ja dzisiaj bez jaj nie chce mi się nic kompletnie ,wczoraj wróciliśmy po 20 to jeszcze zebrałam się na siłkę pojechałam byłam w domu po 22 i padłam jak kawka o 23 ale mam zakwasy brzucha
normalnie ciężko mi .....może dzisiaj jeszcze wyskoczę przed meczem Naszym na 1,5 h bo zaczynam mieć nie dosyt jak nie poćwiczę teraz 

kok.o nie denerwuj się wszystko będzie dobrze:******* i mocno&&&&&&&&&&&&&&&

Muma oj ale masz dzień odwrotny do mojego ja nie mam dzisiaj weny do niczego ,ale musiałam zupkę mojej rodzince ugtować bo już dawno zupki nie było,pranie wstawić i wywiesić no i odkurzanie mam ale może wieczorem to zrobię ...
Aleksis ja miałam drożność jajowodów nie laparaskopie

Ani@k u nas na rozmowie dobrze,idzie wszystko po myśli ,mamy nadzieję,że będzie kurs w tym roku

alex_ściskam Was cieplutko i zazdroszczę siedzenia u mamy...ja nie mam takiej możliwości

kasica ja bym poczytała na forach co mówią o klinikach we Wrocławiu i nie jeździłabym jakbym miała możliwość u siebie podchodzenia do in vitro ,no ale statystki też robią swoje......
ja dzisiaj bez jaj nie chce mi się nic kompletnie ,wczoraj wróciliśmy po 20 to jeszcze zebrałam się na siłkę pojechałam byłam w domu po 22 i padłam jak kawka o 23 ale mam zakwasy brzucha

Ani@k
Fanka BB :)
Kasica a ta pani dr to z Warszawy rozumiem??? może powie Wam o jakiejś klinice/lekarzach u was.. na miejscu... możesz ją sama przecież o to zapytac.. bo jezeli taki wyjazd zdarzył by się raz na jakiś czas.. to można by sobie było pozwolić ale jak bedziecie mieli jeździć na leczenia częściej to troszkę po kosztach chyba..
pociągnie..
Myslę że poleci Wam kogoś i w Warszawie i u Was, na miejscu

Myslę że poleci Wam kogoś i w Warszawie i u Was, na miejscu

reklama
Wiesz AniQ jak byliśmy ostatnio u niej to powiedział,zeniby nie orientje sie o dobrych klinikach we wrocławiu,ze we Warszawie jest dobra klinika IN VIMED,no i we wrocławiu tez jast taka sama tzn,o tej samej nazwie i ze ona nie wie czy to jest po prostu "odłam"tej Warszawskiej czy po prostu zbieg okoliczności nazwy!!Acha i powiedział,ze we warszawie zna dr.od in vitro,od inseminacji.który jest naprawde dobry w tym co robi,ze mało mówi,a dużo robi...!!oi tak własnie nie wiem co robic....