reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

heloł!

Katiuszka a wiesz że ostatnio myślałam o imieniu Hania? a coby było podobne do imienia mamusi:-) i byliśmy na rocznicy komunii mojej kuzynki i przy okazji były chrzciny.. nie zgadniecie że dziewczynka przybrała imię Hania:happy: ale mam już typ na Zuzię (to chyba po mojej ostatniej wizycie... w uzdrowisku).. a i jeszcze chciałam napisać, że problem z imieniem by się rozwiązał jak by było 2 chłopców;-)
Kok.o odezwij się, bo ja się zaczynam stresować.. wyjechalaś gdzieś??? czy co??? kiedy masz wizytę?? chyba że już miałaś i odsypiasz cały czas w wygodnym łóżeczku... aaaa i chciałam Ci powiedzieć, że nie wpadłam na pomysł aby masażystę zabrać do domu (teraz se w brodę pluję) czy następnym razem mogłabyś pojechać ze mną???:sorry2: plis???? bo mój eM na takie fajowe pomysły jak ty nie wpada!!!!
Kasia.natka witaj na forum;-).. teraz to już chyba na nic czasu nie będziesz miała przez jakiąś chwilę.. a Misia to już tylko bedzie rosła... no i oczywiście koniecznie musisz opowiadać o wszelkich 'nowinkach' ze świata Mamy i Córci.. pierwsze karmienie, pierwsza kąpiel... pierwsza czkawka.. jejku.. jak Ty masz cudnie!!!!!!!!! Ucałuj Dominisię baaaardzo mocno!!!!!!!!!!!!!!!
Zuzanka jak było na wizycie w OA???? Teraz to już chyba nie mają czym Was zaskoczyć, co??? aaa i troszkę się zestresowałam Twoim stresem..:zawstydzona/y:

aha... no i najwazniejsze!!!! dziewczynki nasze kochane zaciążone, dawno tu nie było zadnych fluidków:no: nie ładnie, oj nie ładnie tak zapominać o najważniejszym, oj nie ładnie!!!!

teraz się wyloguję i zaloguję i fluidki zagarnę, więc kochane!!!! do dzieła!!!!:-)

reklama
Witam przy porannej kawie, ja juz bylam pobrac krew, wyczekalam sie, mimo, ze mialam na godzine....

Katiuszka chamstwo z tym imieniem normalne!!:wściekła/y:Moja siostra sobie tez zaklepala Franka i tyle. Kiedys sie smialam, co bedzie jak im sie dziewczynka urodzi, a nam chlopiec, moze sobie wezme, bo po wlosku w sumie brzmi inaczej, ale kategorycznie odmowila. Szanuje ta decyzje, a imion jest naprawde duuuuuzo. Cos zawsze mozna wybrac:happy:

Ani@k mojemu M sie podoba Anna:happy:

Dzien Dobry.
Wlasnie rozmawialam z lekarzem przez telefon. Wszystkie wyniki z 11 dc. byly idealne i wskazywaly na nadchodzaca owulacje. Nie ma potrzeby badac progesteron po owulacji jego zdaniem. Na moje pytanie, co zrobimy jak dostane @ powiedzial, ze "sie powiesi":-DPoprosilam, aby tego nie robil. Fajny ten lekarz. Jak dostane znowu@ to mam brac clomifen, a wczesniej jeszcze z nim sie skontaktowac. Wiec glowa do gory:tak:
Wczoraj mialam 17dc, i cos tam mnie ciagnelo na dole. ah, juz mam chyba zwidy i mala schize:-D
Prosimy o relacje Zuzanki i Kok.o

cześć Dziewczynki,
Kasia.natka - gratulacje Kochana! jak się czujesz? jak Mała? jak dumny tata? skrobnij w wolnej chwili jak poszło
Ani@k - super, że urlop się udał, teraz pełna sił do dzieła i kolejny dłuższy urlop będzie już fasolowy
Kok.o - jak się czujesz?
Zuzia - walcz Kobito, walcz. ja wiem, że tam za rogiem czeka na Was maleństwo
Katiuszka - nie przejmuj się rodziną, najwyżej będą dwie Hanule, ważne, że będą:)
my ostatnio z Cudem odpoczywaliśmy u mojej mamy, więc też się czuję dopieszczona:) i jakby okrąglejsza przez maminą kuchnię. neta w dalszym ciągu brak, a ten z komórki jest tragedisz, więc rzadko zaglądam. poz tym u nas remont pełną parą, więc się nie nudzimy
Dr Muma - jak często można usg robić? tak pytam, bo u nas w sb są badania 4d z fundacji odety moro-figurskiej za free, a ja mam wizytę 25.06 i nie wiem czy nie za często by było
miłego dnia Dziewczynki, pozdrawiam wszystkie bez wyjątku i zostawiam trochę dziewczyńskich ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Aleksis hehe dobry ten twoj lekarz:happy:

Alex jest mnostwo dziewczyn po stratach, ktore robia usg co 2 tyg, wiec chyba tak ogolnie nie ma zastrzezen;-)

Hejka :-)

Coś ja dzisiaj spać nie mogę, sprzątam od rana, potem do gina zasuwam , no a wieczorem meczyk :happy::happy::tak:

kok.o -pilnie proszona o info, że jest ok i po prostu masz nas dość narazie ;-)
Haszitka - jeśli parę kilometrów to jest taka rozgrzewka i delikatny trening to ja Ci lepiej nie będę opowiadać o moim bieganiu :-D
Aleksis - super, że wyniki dobre :-):tak: I będzie dobrze wkrótce, zobaczysz &&&&&&&&&&&&&

I specjalnie na życzenie Ani@k - przesyłka dla Ciotek od Fasola :happy::happy::happy: Dziś czerwone na białym tle bo my kibicujemy z Młodym bardzo mocno i wierzymy, że wygramy dziś z ruskimi !!:tak::tak:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dziewczynki ja jestem zadziwiona z jaką szybkością Wasze suwaczki zasuwają:szok:!!!!
Muma uspokój się z tym sprzataniem!!!! ginowi i tak 'wsio rawno' czy u Ciebie porzadek czy nieład;-)
Gatto a ja jak byłam młodsza.. bardzo podobało mi się Twoje imię.. może dlatego ze tez ma 'annę' w swoim składzie;-) a Twój eM ma baardzo dobry gust! no i chyba wiem jak by nazwał swoją Córcię:tak:;-)
Alex____ :********* a to dla Twego Cuda :*:*:*:*:*:*** ja jak byłam w ciąży lekarz robił mi co wizytę usg.. spytałam go czy to bie zaszkodzi... powiedział że gdyby to usg trwało tyle co np. usg genetyczne, to byłoby szkodliwe ale jak to usg trwa 'tyle o ile' to jest ok... ale ja miałam ciążę 'wyskoiego ryzyka' więc to nie to samo co u Ciebie...:sorry2:
Aleksis ajk bym czytała o swoim lekarzu.. z tym, że nie mówił że by się powiesił.. ale inne fajne i śmieszne rzeczy:happy:

reklama
alex mój dr Magik (jedyny jakiemu wierzę :-p) powiedział, że mielibyśmy już rezultaty szkodliwości usg jeśli byłoby szkodliwe :-) natomiast Dzidziol może odczuwać to jako trochę nieprzyjemną 'wizytę' ale trwa to krótko, tyle ile badanie :-)

Do góry