reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
hej dziewczyny

kok.o nie denerwuj się wszystko będzie dobrze:******* i mocno&&&&&&&&&&&&&&&:tak:
Muma oj ale masz dzień odwrotny do mojego ja nie mam dzisiaj weny do niczego ,ale musiałam zupkę mojej rodzince ugtować bo już dawno zupki nie było,pranie wstawić i wywiesić no i odkurzanie mam ale może wieczorem to zrobię ...
Aleksis ja miałam drożność jajowodów nie laparaskopie :no:
Ani@k u nas na rozmowie dobrze,idzie wszystko po myśli ,mamy nadzieję,że będzie kurs w tym roku :tak:bo on jest najważniejszy dopiero po kursie stajemy się pełną rodziną do adopcji :tak:
alex_ściskam Was cieplutko i zazdroszczę siedzenia u mamy...ja nie mam takiej możliwości :zawstydzona/y::-(
kasica ja bym poczytała na forach co mówią o klinikach we Wrocławiu i nie jeździłabym jakbym miała możliwość u siebie podchodzenia do in vitro ,no ale statystki też robią swoje......

ja dzisiaj bez jaj nie chce mi się nic kompletnie ,wczoraj wróciliśmy po 20 to jeszcze zebrałam się na siłkę pojechałam byłam w domu po 22 i padłam jak kawka o 23 ale mam zakwasy brzucha :szok::baffled: normalnie ciężko mi .....może dzisiaj jeszcze wyskoczę przed meczem Naszym na 1,5 h bo zaczynam mieć nie dosyt jak nie poćwiczę teraz :rofl2::tak:

Hej, tez mi sprawdzano droznosc, wiec mialam 2 w 1. Bedzie dobrze, zobaczysz. Buzka

cześć babeczki ....pewno wszystkie przed TV
kupiłam zioła - będe pija :) tonący brzytwy sie chwyta ! Co prawda parcia nie mam ... ale jak czegoś nie będę robiła to się wściekną a i tak mnie nerwa dyga .... znalazłam takie proporcje
lebiodka { Origani Herba} 50gr
koszyczek rumianku { Anthodium Chamomillae} 50gr
macierzanka {Serpylli Herba} 50gr
pokrzywa {Urticae Folium} 50gr
dziurawiec {Herba Hyperici} 50gr
rdest ptasi {Herba Polygoni avicularis} 50gr
ruta {Herba Rutae} 20gr
nagietek {Calendulae flos} 20gr
nostrzyk {Herba meliloti} 20gr
[FONT=&amp]Łyżeczkę ziół zalać szklanką wrzącej wody, naparzać pół godziny. Pić szklankę odwaru przed snem.[/FONT]

[FONT=&amp]
rozumiem że to sie wszystko razem miesza i pije .... szkoda ze tutaj teraz nie zajrzy dr muma .... może poczekam z tym mieszaniem do jutra ?
[/FONT]:angry: tak ogląda mecz mój M. - dobrze że nie robi tego częściej !!!!

Ale ja przeczytałam że to trzeba od 1dc ... czy poczekać do następnego cyklu, czy zacząć już? No i czy w ogóle pić ... w sumie ta chyba mam owulki ... już sama nie wiem .... Doradźcie cośc kobity :)

Ostatnia edycja:
No Babki:-)
Honor uratowany.
Nie przegraliśmyyyy:-D

Tak babskim okiem analizy graliśmy dobrze. dużo sytuacji podbramkowych u ruskich no i nie strzelili gola w bezpośredniej akcji tylko z rzutu wolnego. ogólnie rosjanie grali słabiej i skupiali się bardzo na obronie swojej bramki.
Tak poważnie patrząc na to to Polacy wyszli z tego obronną ręką. pokazali, ze drużyna polska też potrafi grać:-D

Polskaaaa!! Biało-czerwoni!!! Jest dobrze :-):-):-)
bzzz-napisze Ci sklad ziol rano bo pisze z tel, zaczac mozesz w kazdej chwili:-)
Do jutra :-)

heej!!!
a teraz coś specjalnego dla mojej Kochanej równolatki:happy2:!!!!
Bionda - 100 lat, spełnienia najskrytszych marzeń i TEGO jednego NAJWAZNIEJSZEGO!!!!

rainbow_cake_to Bionda!!!.jpg

Ostatnia edycja:
Ja jestem baardzo zadowolona z meczu..
Wiele emocji i ostrych słów było.. nie tylko przed tv ale i na boisku.. z ruchu warg naszych ORŁÓW można było wiele wyczytac:-);-)
Chłopaki dali popis a szczególnie Błaszczykowski;-) :happy:!!! Tak dalej chłopaki!!! Do boju!!!

Kok.o wiem, wiem.. zapominasz się teraz.. ale chcę abyś wiedziała że kciuki za Twój nastrój sa mocno zaciśnięte i pozytywne myśli poslane w Twoim kierunku!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kasia.natka Dominisia jest uroczo-przecudna i bardzo do Ciebie podobna!!!!! Wycałuj ją!!!!!m Przytul odemnie i napisz mi na pryw. swój adres...

Muma ziółka w każdym momencie, a mucosolvan tez??? i tylko do owulacji??? A Ty kochana nie byłaś wczoraj u lekarza??? Chyba mi umknęła opowiesć.. o tym jak było...:confused:

Ja wczoraj gluta przyuważyłam:szok: i się chyba zaziębiłam..:-( a co za tym idzie - odlot nieziemski mnie co wieczór łapie i libido jakby zanikło???:baffled: wczoraj smarkałam, prychałam.. nawet mi piwo na meczu nie smakowało:zawstydzona/y:

reklama
Do góry