• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

dzień dobry babeczki :)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
oczywiście za dzisiejszą wizytę- jak będziesz widziała groszka pomachaj mu proszę ode mnie :)co do wczorajszego mecz - klapa jak zwykle :baffled:
Sto lat, sto lat niech żyje żyje nam ..... - BIONDA -WSZYSTKIEGO :-DNAJLEPSZEGO :)

reklama
witajcie!!bzzzz jaka klapa co do meczu????????!!!kobito:-)!!!remis -nie jest zły!!!!!świadczy to o tym,ze nadal amy szanse!!!!!!!!! w sobote musmy wtgrac z czechami j gedzie git!!!!:-)Dziewczyny,czytam o klinikch leczenia niepłodności wr wrocławiu,za tydzien jedziemy do jednej zrobic badanie żołnierzykó mojego lubego!!I tak jak wczoraj pisałam,zastanawiam się czy w lipcu jechac do Warszawy?????czy zostac tutaj i sie leczyc??dr.wspominała ostatnio o klincce INVIMED takiej co jest we warszawie,we wrocławiu jest taka sama(własnie tam jedziemy zrobic badanie nasienia)i jak dzis siadłam rano na neta i zaczęłam wertować to na jednej stronce było napisane,ze ta wrocławska klinika jest filia tej co jest we Warszawie!!!!szukam opini o lekarzach,czytam itd(o tej co jest we wrocławiu)no tylko z tymi opiniami różnie jest wiecie same:zawstydzona/y:,ale o jednym doktorze,szczególnie dobrze piszą pacjentki.......no może z małymi wyjatkami,ale dobtych opini ma bardzo dużo...

cześć Dziewczynki,
Kok.o - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Bionda - najlepszego!

Ani@k - wiesz, osłabienie sprzyja zagnieżdżaniu, więc działaj Kochana, działaj

u nas dziś leje strasznie od rana, więc domowe przedszkole z Cudem przymusowo mamy, wczoraj łaziliśmy po kałużach, wyglądał jak błotny człek, ale przeszczęśliwy. aaa Ani@k - wycałowałam rzecz jasna od Ciotki

Hejka,

bionda - Ty wiesz ;-):happy::happy::happy:

kok.o - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

bzzz-
ziółka masz dobre, teraz do wszystko do jednego gara i co wieczór przed snem zaparzasz sobie 1 łyżeczkę na szklankę i pijesz :-) Jak najbardziej może to też pić M , na forach eMowych było, że facetów też pobudzają :-D ja piłam razem ze swoim, zafasolowaliśmy po 3 miesiącach , na zdrówko !!:happy:

Ani@k -my wczoraj tylko u gina byliśmy, więc tylko zapas antybiotyku mi dał, szyjkę sobie obejrzał i była ładna ;-) Aaaa i zaczęliśmy rozmawiać o porodzie, ja miałam mieć cięcie z powodu wady serca a on stwierdził, że wystarczy już mój wiek, poprzednie cięcie (blizna na usg jest opisana jako niepokojąco cienka) i tokso :tak: Ja jednak wolę mieć kartkę od kardiologa, jeszcze trafię do innego szpitala na jakiegoś pasjonata porodów naturalnych i dopiero będzie wesoło ;-)

No a potem był mecz i ja wierzyłam w nich i proszę, potrafią ? :-) Teraz tylko Czesi a potem zagramy z najlepszą drużyną z 'grupy śmierci' :-D
Miłego dnia !!!

cześć babeczki ....pewno wszystkie przed TV
kupiłam zioła - będe pija :) tonący brzytwy sie chwyta ! Co prawda parcia nie mam ... ale jak czegoś nie będę robiła to się wściekną a i tak mnie nerwa dyga .... znalazłam takie proporcje
lebiodka { Origani Herba} 50gr
koszyczek rumianku { Anthodium Chamomillae} 50gr
macierzanka {Serpylli Herba} 50gr
pokrzywa {Urticae Folium} 50gr
dziurawiec {Herba Hyperici} 50gr
rdest ptasi {Herba Polygoni avicularis} 50gr
ruta {Herba Rutae} 20gr
nagietek {Calendulae flos} 20gr
nostrzyk {Herba meliloti} 20gr
Łyżeczkę ziół zalać szklanką wrzącej wody, naparzać pół godziny. Pić szklankę odwaru przed snem.

rozumiem że to sie wszystko razem miesza i pije .... szkoda ze tutaj teraz nie zajrzy dr muma .... może poczekam z tym mieszaniem do jutra ?
:angry: tak ogląda mecz mój M. - dobrze że nie robi tego częściej !!!!

Ale ja przeczytałam że to trzeba od 1dc ... czy poczekać do następnego cyklu, czy zacząć już? No i czy w ogóle pić ... w sumie ta chyba mam owulki ... już sama nie wiem .... Doradźcie cośc kobity :)

Hej, tu znajdziesz dalsze informacje
Zioła na niepłodność - Mamopedia

a co tych ziółek,to je kupujezie w saszetkach??tak jak cherbatkę?czy jak?!:zawstydzona/y:a w patece je kupiłyście??czy w sklepach zielarskich...
Mama mi kupila w paczuszkach w sklepie zielarskim w saszetkach. Nie wyszlo drogo , jakies 25 zl i starczy na b.dlugo. Sama sobie to wymieszalam w ogromnej misce, bo duzo tego. Napar jest ok, nawet nie za bardzo gorzki.
Wiem, ze gotowe sa na allegro, ale nie chcialam ryzykowac

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry